Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.09.2010 | 15:35

Ν. Δραγούμη: ''Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση''

Ν. Δραγούμη: ''Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση''
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Ναταλία Δραγούμη μας ξανασυστήνεται σε ένα διαφορετικό ρόλο, αυτόν της παρουσιάστριας. Φέτος θα παρουσιάσει μια εκπομπή μαγειρικής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην πρωινη μελέτη και για τα προσωπικά της και αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

'' Η εκπομπή αυτή στο ΣΚΑΪ θα είναι ταξιδιωτική εκπομπή.Θα ασχοληθούμε με συνταγές του κάθε τόπου. Η εκπομπή θα λέγεται ''Γευστικές διαδρομές'' και θα είναι δύο φορές την εβδομάδα, Σάββατο και Κυριακή'', είπε. Η Ναταλία είναι σύζυγος και μαμά πως νιώθει που θα λείπει τόσες ώρες από το σπίτι; ''Έχω πάρα πολύ άγχος που θα λείπω τόσο πολύ. Το έχω συζητήσει, τους το έχω πει, ο άντρας μου με στηρίζει τόσο πολύ, που ελπίζω να με στηρίζει και όταν θα το ζει''.

Τι είναι αυτό που θα την οδηγούσε σε ένα χωρισμό; ''Δεν θα χώριζα για απιστία και τέτοια. Πιστεύω πιο ουσιαστικά προβλήματα - επικοινωνίας, αν δεν περνούσα καλά, εννοώ αν ήμουν δυστυχισμένη μέσα στο σπίτι μου. Το σπίτι μου είναι πολύ χαρούμενο και ότι προβλήματα και να έχουμε, θεωρώ επειδή θέλουμε να είμαστε μαζί θα ξεπερνιούνται''.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση αλλά και άλλα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. ''Έχω μπει ανάμεσα σε ζευγάρι'' Και συνεχίζει: ''Εχω κάνει ψυχανάλυση, με βοήθησε πολύ παλιότερα, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία. Δεν χρειάζεται να είσαι τρελός για να κάνεις ψυχανάλυση. Νομίζω βοηθάει αλλά δεν σου λύνει όλα σου τα προβλήματα, τα προβλήματα σου τα λύνεις εσύ''.

Θα έκανε ποτέ μπότοξ; ''Ποτέ μη λες ποτέ, για την ώρα λέω όχι. Πιο πολύ με απασχολεί το ότι θα μεγαλώσω σε σχέση με το ότι θα βρίσκομαι πιο κοντά στο τέλος. Όχι τόσο η εμφάνιση μου'', τόνισε.

Δες το βίντεο:

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10