O πρωινός γάμος της Μαργαρίτας Δρούτσα!

Η Μαργαρίτα Δρούτσα είναι γνωστή στους φίλους της για την “τρέλα” που κουβαλάει και το απέδειξε ακόμα και στον γάμο της! Χθες, παντρεύτηκε στις 9:30 το πρωί τον αγαπημένο της, έπειτα από δύο μήνες σχέση.

Το νυφικό της ήταν απαλό σιέλ τζιν φόρεμα φτιαγμένο από την Όλγα Καραβερβέρη. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο της Γλυφάδας και έφτασε μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Τόλμη. Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της, γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα.

Κουμπάροι στην τελετή που διήρκεσε μόλις πέντε λεπτά ήταν οι συνθέτης Κωνσταντίνος Παντζής και Μάριος Ψιμόπουλος ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε “breakfast” σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας.

Το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και έδωσε το πρώτο του φιλί ως παντρεμένο ζευγάρι ανάμεσα στους πολύ καλούς τους φίλους. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γερό πρωινό! Ανάμεσά τους ήταν ο στενός συνεργάτης της Μαργαρίτας, Τάσος Τρύφωνος, η Βάσια λόη, η Νάντια Μπουλέ, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Νίκος Μουτσινάς που συναντήθηκε έπειτα από καιρό με την Κατείνα Ζαρείφη, ο Μάνος Μαγιάτης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Μάρω Λύτρα, η Ελένη Πετρουλάκη, η Δούκισσα Νομικού, η Μαρία Αραμπατζή, η Μαρία Ηλιάκη, ο Σαρμπέλ, η Σοφία Βόσσου και πολλοί άλλοι.

Read More

And More