Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.07.2010 | 14:05

Σοκ! Πλήρωσε εκτελεστή για να σκοτώσει τον αδερφό του!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένα παράνομο ζευγάρι στη Λαμία, έστησε ένα σατανικό σχέδιο αλλά... την πάτησε! Ένας άντρας διατηρούσε παράνομο δεσμό με την γυναίκα του αδερφού του. Οι δυο τους ζούσαν τον απόλυτο έρωτα πίσω από την πλάτη του απατημένου συζύγου. Ωστόσο φοβόντουσαν και αποφάσισαν να τον σκοτώσουν για να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Έτσι ο ανεκδιήγητος αδερφός, προσέλαβε έναν εκτελεστή για να σκοτώσει τον αδερφό του. Ο εκτελεστής παρέλαβε τα χρήματα και πήγε κατευθείαν στην αστυνομία όπου αποκάλυψε το σχέδιο του ζευγαριού. Η ασφάλεια τους συνέλαβε κι ενημέρωσε το θύμα για το παιχνίδι που παιζόταν σε βάρος του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του εκτελεστή, ο 29χρονος θύτης διατηρούσε κρυφή σχέση με την  γυναίκα του αδερφού του και του έδωσε 2000€ ως προκαταβολή για το ''συμβόλαιο θανάτου''. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα τον πίεζαν να βιαστεί και τον συμβούλευαν να το κάνει να φανεί σαν ληστεία. Συγκεκριμένα του είπαν να μπει στο συνεργείο του θύματος και αφού τον σκοτώσει να ανακατέψει τα πράγμα που βρίσκονταν στο χώρο.

Όταν λίγο αργότερα οι αστυνομικοί προχωρούσαν στη σύλληψη της 29χρονης γυναίκας αλλά και του 29χρονου εραστή της άκουγαν τα ίδια πράγματα και από τους ίδιους. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας "και οι δύο ομολόγησαν το σχέδιο τους".

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10