Έγκυος ξανά η κόρη του Μάκη Ψωμιάδη!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης Γιάννης Μπουρούσης και η σύζυγός του Χριστίνα Ψωμιάδη, αφού η κόρη του Μάκη Ψωμιάδη είναι και πάλι έγκυος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret των Παραπολιτικών. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι περιμένει και πάλι κοριτσάκι.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/07-06/psomiadi2.jpg

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Καρδίτσας το 2013, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Οι δυο τους απέκτησαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους τον Μάρτιο του 2014. Η μικρή δεν έχει βαφτιστεί ακόμα και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν αποκλείεται το ζευγάρι να κάνει διπλή βάφτιση αφού υποδεχτεί και το νεότερο μέλος της οικογένειας σε λίγους μήνες.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/07-06/psomiadi3.jpg

Η Χριστίνα Ψωμιάδη μπορεί να διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά βρέθηκε πρόσφατα στο πλευρό του συζύγου της στον αγώνα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακού που έληξε με την νίκη της πρώτης ομάδας. Μάλιστα ο Γιάννης Μπουρούσης πανηγύρισε τη νίκη του κοντά στην μεγάλη του κόρη και την εγκυμονούσα σύζυγό του φορώντας στην πλάτη του την ελληνική σημαία.

Read More

And More