Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για το διαζύγιο!

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με την τελευταία εκπομπή του “Καφέ με την Ελένη”. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην αφιερώσει λίγα λεπτά για να πει, στους ανθρώπους που την στήριξαν όλη την τηλεοπτική χρονιά, λίγα λόγια. “Σας ευχαριστώ πολύ που χέρι-χέρι περάσαμε παρέα μία τόσο δύσκολη χρονιά. Για ακόμα μία χρονιά τα περάσαμε όλα παρέα . Καλά και άσχημα… “, δήλωσε.

“Τα προβλήματα μπορεί να υπάρχουν ,όμως, υπάρχουν για να τα λύνουμε και να προχωράμε παρακάτω…Ελπίζω του χρόνου όλοι να είμαστε καλύτερα. Μην ξεχνάτε πως η ζωή είναι ωραία – παρά τις δυσκολίες της – και πως εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε τις ζωές μας…”, ανέφερε η Ελένη ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

“Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Αγλαΐα. Περάσαμε πολύ δύσκολα φέτος μαζί σε πολλά επίπεδα, αλλά τα περάσαμε μαζί, γιατί το μαζί έχει σημασία”, τόνισε η όμορφη ξανθιά. “Και επειδή πολλές φορές άκουσα όλη αυτή την χρονιά πως “η Ελένη τηλεφώνησε στο κανάλι της και ζήτησε οι εκπομπές να μην παίξουν το ένα θέμα ή το άλλο θέμα κ.τ.λ” ,έχω να σας πω, πως ποτέ δεν ζήτησα απο κανέναν και τίποτα. Απλώς αυτοί οι άνθρωποι εδώ, με έκαναν να αισθάνομαι με τις κινήσεις τους και την συμπεριφορά τους ,πως το κανάλι είναι σπίτι μου”, συνέχισε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο θέμα του διαζυγίου της.

Read More

And More