Έλενα Ακρίτα: Οικογενειακή έξοδος στο θέατρο! Φωτογραφίες

Την τελευταία παράσταση του πρώην συζύγου της Κώστα Αρζόγλου στη σκηνή του Θεάτρου Badminton, παρακολούθησε η Έλενα Ακρίτα. Στην θεατρική παράσταση “Το τραγούδι του νεκρού αδελφού” την συνόδευσαν ο σύζυγός της Γιώργος Κυρίτσης και η μητέρα της Σύλβα.

Την παράσταση που ήταν αφιερωμένη στη συμπλήρωση 90 ετών από την γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, παρακολούθησε και ο ίδιος ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης. Μάλιστα το ζεύγος του Γιώργου Κυρίτση και της Έλενας Ακρίτα, βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του πριν από την έναρξη της παράστασης.

Η Έλενα Ακρίτα δήλωσε ενθουσιασμένη που βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό του Θεάτρου Badminton μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook. “Τελευταία παράσταση, στο τσακ προφταίνω. Απόψε στις 19:30 στο εμβληματικό “Τραγούδι του Νεκρού Αδελφού” του Μίκη Θεοδωράκη, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου. Λήδα Πρωτοψάλτη, Κώστας Αρζόγλου, Κώστας Μακεδόνας… Έχω διαβάσει διθυραμβικές κριτικές, ξέρω ότι λατρεύτηκε από τους θεατές και δεν βλέπω την ώρα να πάω”, έγραψε η ίδια.

Read More

And More