Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Η selfie τους αγκαλιά στο κρεβάτι που μας δείχνει πόσο ερωτευμένοι είναι!

Για αρκετά χρόνια οι δυο τους ζούσαν έναν έρωτα… κι έναν γάμο από αποστάση, αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις συχνά τους κρατούσαν πολύ μακριά. Ωστόσο η απόσταση όχι μόνο δεν έφθειρε αλλά δυνάμωσε την σχέση της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο που απολαμβάνουν μαζί το φετινό καλοκαίρι, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή στην ιταλική Ρετζίνα.

Οι δυο τους εδώ και αρκετές εβδομάδες απολαμβάνουν μαζί κάθε στιγμή ενώ συχνά μοιράζονται φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές μαζί με την μονάκριβη κόρη τους Μαρία Ροζάρια, όπως η παρακάτω.

Πήραμε πολυ σοβαρά το ρόλο μας…..όχι δείτε….Μαμα και κόρη τρέχουν…. Ο Μπαμπας μας το διασκεδάζει…..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ασημακοπουλου Ελενα (@elenasimakopoulou) στις


Aυτή τη φορά όμως, η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να μοιραστούν μια δική τους τρυφερή στιγμή. Πόζαραν στο κρεβάτι τους ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και λίγο πριν κοιμηθούν καληνύχτισαν με την selfie τους, τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Sweet dreams!!!Think positive people!!! @brcirillo #love #peace #couple #happyness #family #summer #dreams #positive

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ασημακοπουλου Ελενα (@elenasimakopoulou) στις


Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και σχεδόν 5 χρόνια, και όπως βλέπεις ο γάμος τους πάει πολύ. Την ίδια χρονιά που αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο, ήρθε στον κόσμο και ο κόρη τους Μαρία Ροζάρια. Η μικρούλα γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2010, μια ημερομηνία που όπως βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία, ο μπαμπάς της έχει αποτυπώσει για πάντα πάνω του με ένα τατουάζ στο στέρνο.

Read More

And More