Έλενα Ασημακοπούλου: Η αγαπημένη της καθημερινή συνήθεια με την κόρη της!

Η απόλυτη πρωταγωνίστρια της ζωής της Έλενας Ασημακοπούλου είναι η κόρη της Μαρία Ροζάρια. Η ηθοποιός αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στην μικρή της κόρη, ιδιαίτερα κατά τις περιόδους που ο ποδοσφαιριστής σύζυγός της Μπρούνο Τσιρίλο βρίσκεται μακριά τους λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του στην Ιταλία.

Μία από τις αγαπημένες καθημερινές τους συνήθειες είναι να βλέπουν μαζί την αγαπημένη παιδική ταινία της Μαρία Ροζάρια σε DVD. Η κόρη της ηθοποιού λατρεύει την ταινία Frozen και τους χαρακτήρες της και η μαμά της που την λατρεύει έχει δει μαζί της αμέτρητες φορές την ταινία. Ωστόσο, όπως παραδεχτηκε δημοσιεύοντας ένα μικρό βίντεο από την ταινία μέσω Instagram, το απολαμβάνει εξίσου και η ίδια.

“Η 1051η φορά που βλέπουμε το DVD… Για να πω την αλήθεια… μου αρέσει πολύ” σχολίασε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Μάλιστα η μικρή Μαρία Ροζάρια βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να ζήσει για λίγο τον μαγικό κόσμο των κινουμένων σχεδίων πριν από λίγες ημέρες με αφορμή τις απόκριες. Με την βοήθεια της μαμάς της που δεν της χαλάει χατήρι φόρεσε την “μαγική” στολή της και πόζαρε μαζί της χαρούμενη στον φωτογραφικό φακό.

Read More

And More