Έλενα Τσαβαλιά: Ο Χάρης δεν μας ζήτησε ποτέ αδελφάκι

Για την επιλογή της να μην αποκτήσει δεύτερο παιδί μίλησε μεταξύ άλλων η Έλενα Τσαβαλιά σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ! Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην σχέση της με τον γιο της Χάρη αλλά και με τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή.

“Συνήθως οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί και οι άντρες προβληματίζονται. Σε εμάς συνέβη το αντίθετο. Είχα, έχω και θα έχω μέχρι το τέλος της ζωής μου τέτοια τρέλα με τον γιο μας, τον Χάρη, που δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα μοιραστώ αυτή τη λατρεία με οποιδήποτε άλλο πλάσμα. Ξέρω ότι κάνω λάθος, γιατί όλες οι γυναίκες που έχουν δύο παιδιά, μου έχουν πει ότι η αγάπη πολλαπλασιάζεται. Εγώ θεωρούσα ότι αν γινόμουν ξανά μητέρα θα αδικούσα το παιδί μου”, εξηγεί η Έλενα Τσαβαλιά για την απόφαση της να μην χαρίσει στον Χάρη ένα αδερφάκι.

“Ο Χάρης δεν μας ζήτησε ποτέ αδελφάκι. Ωστόσο. κάποιες στιγμές αισθάνομαι ενοχές γιατί σκέφτομαι ότι όταν εμείς φύγουμε από τη ζωή, δεν θα έχει έναν αδελφό ή μία αδελφή για να είναι δίπλα του για πάντα” συμπληρώνει η ίδια.

Όσο για τους τσακωμούς που μπορεί να προκύψουν μεταξύ της ίδιας και του συζύγου της η Έλενα Τσαβαλιά αποκαλύπτει πως το μεγαλύτερο διάστημα που κράτησε μούτρα στον Μάρκο Σεφερλή ήταν μία ημέρα! “Δεν άντεξα παραπάνω. Γιατί εκεί που είμαι πολύ σοβαρή και του απευθύνω τον λόγο μόνο για τα εντελώς απαραίτητα, πετάει μια αστεία ατάκα και με πιάνουν τα γέλια. Προσπαθώ να κρυφτώ, αλλά με καταλαβαίνει και μου λέει: Γέλα, γέλα. Δεν πειράζει” εξομολογείται.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More