Ελένη Φουρέιρα: Ξεκίνησε τις διακοπές της στο νησί του συντρόφου της!

Οι διακοπές ξεκίνησαν από νωρίς για την Ελένη Φουρέιρα. Η όμορφη τραγουδίστρια μετά από ένα ακόμα Σαββατοκύριακο επιτυχημένων εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο Fantasia της παραλιακής, πραγματοποίησε την Δευτέρα την πρώτη της καλοκαιρινή απόδραση στην Κεφαλονιά. Φυσικά η επιλογή του προορισμού των διακοπών της δεν είναι διόλου τυχαία.

Από το μεγαλύτερο από τα νησιά των Επτανήσων κατάγεται ο Σπυράγγελος Λυκούδης.. Το πρώτο της ταξίδι εκεί έγινε πριν από λίγο καιρό για τις πασχαλινές της διακοπές μαζί με τον Κεφαλονίτη σύντροφό της και τώρα η τραγουδίστρια βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει για λίγο στον νέο, δικό της “παράδεισο”.

Έτσι χαρακτήρισε η ίδια την Κεφαλονιά σε μία άκρως… καλοκαιρινή φωτογραφία της που μοιράστηκε μέσω Instagram από την παραλία Costa Costa στον Μακρύ Γιαλό του Αργοστολίου.

#paradise @costacostabeach #costacostabeach #kefalonia #summer2015

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @foureira στις


Η απόδρασή της στα επτάνησα πάντως αναμένεται… σύντομη, αφού μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα για τις εμφανίσεις της στο Fantasia με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στη Μύκονο όπου θα εμφανιστεί μαζί με τις Μέλισσες στα εγκαίνια του Monarch club στο Καλό Λιβάδι.

Read More

And More