Ελένη Φουρέιρα: Ποια διάσημη τραγουδίστρια του εξωτερικού κόπιαρε το clip της;

Η Ελένη Φουρέιρα αναμφισβήτητα αποτελεί fashion icon και κάθε της εμφάνιση πάντα αποτελεί πρόταση! Απ’ ότι φαίνεται η στιλιστική επιρροή της ξεπερνά τα εγχώρια εδάφη, αφού η πιο hot εμπορική τραγουδίστρια της Τουρκίας αυτή τη στιγμή “αντέγραψε” το τελευταίο video clip της Ελένης.

Η Kendi το “πρόδωσε” μόνη της με ένα backstage video από τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Το τραγούδι λέγεται “Beyaz Sevda” που σημαίνει λευκή αγάπη.

Ο λόγος για το video clip – υπερπαραγωγή του τραγουδιού “PSR (Party Sleep Repeat)”που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από την PANIK Records σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη!

Tην καλλιτεχνική διεύθυνση στο clip είχε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, το styling επιμελήθηκε η Ίρις Λεονταρίτη, το make up ο Παντελής Τουτουντζής και το hair styling ο Αλέξανδρος Στυλιανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με την PANIK Records για το αν τελικά θα αποφασίσουν να κινηθούν νομικά για την “κλοπή” πνευματικών δικαιωμάτων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το χειμώνα πρόκειται να απολαύσουμε την Ελένη Φουρέιρα και live επί σκηνής στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τον Νίκο Βέρτη!

Read More

And More