Ελένη Μενεγάκη: Επιστροφή στην καθημερινότητα και στα κιλά της! Φωτογραφίες

Σε ρυθμούς καθημερινότητας έχει μπει πια για τα καλά η Ελένη Μενεγάκη, που πριν από ενάμιση περίπου μήνα υποδέχτηκε το τέταρτο παιδί της στον κόσμο. Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και χρειάζεται να λείπει κάποιες ώρες της ημέρας μακριά από το σπίτι της και την μικρή της κόρη.

Φυσικά η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση του πατέρα της μικρής, Ματέο Παντζόπουλου. Εκείνος έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην φροντίδα του μωρού τους, όπως άλλωστε είχε “δηλώσει” πώς θα κάνει εξαρχής, με το T-shirt που είχε επιλέξει να φορέσει κατά την έξοδό τους με την κόρη τους από το μαιευτήριο πριν από περίπου 40 ημέρες.

Η παρουσιάστρια πήρε περίπου 13 κιλά κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της και όπως βλέπεις στις νέες φωτογραφίες από τις πρώτες βόλτες της μετά τον ερχομό της κόρης της στον κόσμο, έχει ήδη χάσει τα περισσότερα από αυτά.

Ωστόσο η ίδια δεν σταματάει την καθημερινή προσπάθεια της να επανέλθει πλήρως στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη της, αν και τα λίγα κιλά που απομένουν ως τον τελικό στόχο δεν της επηρεάζουν στο ελάχιστο την θετική της διάθεση.

Read More

And More