Ελένη Τσολάκη: Δεν μπορώ να διαχειριστώ τη ζήλια μου!

“Το χειρότερο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ για μενα είναι να περάσουν τα χρόνια και να μείνω μόνη μου στη ζωή”, δήλωσε η Ελένη Τσολάκη στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly μιλώντας για τις ανασφάλειες της. “Έχω τεράστιο θέμα με τη μοναξιά” συμπλήρωσε.

Η ίδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να λύσει θέματα που την απασχολούν στη ζωή της.

/

“Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά, ώστε να το αποφασίσω κιόλας. Αλλά δεν είμαι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια παραδέχεται πως δεν είναι εύκολη υπόθεση για έναν σύντροφο: “Από την πρώτη στιγμή που γνωρίζω κάποιον, του συστήνομαι λέγοντας του να ξέρεις ότι δεν είμαι εύκολη υπόθεση. Αναγνωρίζω τα κουσούρια μου, τις ιδιοτροπίες μου και πόσο δύσκολο είναι να συνυπάρξει κάποιος μαζί μου. Αλλά επειδή είμαι αρκετά κτητική και αγαπάω πολύ, όταν μου συμβαίνει είμαι πολύ δοτική. Και έτσι κάπως αντισταθμίζω τα πράγματα”, ενώ απαντά αναφορικά με το θέμα της ζήλιας: “Δεν μπορώ να τη διαχειριστώ και το παραδέχομαι”.

/

Σε ότι αφορά τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει από τον επιχειρηματία σύντροφό της Μιχάλη Αντιώτη, η Ελένη Τσολάκη σημειώνει πως “Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τα προσωπικά μου και ούτε τώρα θα το κάνω”.

Περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί.

Read More

And More