Τι ζητά με αγωνία από τους φίλους της στο διαδίκτυο η πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο;

Τα ψεύτικα προφίλ της πρωταγωνίστριας της καθημερινής σειράς Μπρούσκο του ΑΝΤ1 συνεχίζουν να ξεπηδούν σαν… μανιτάρια στα social media. Η Ελένη Βαΐτσου που πρόσφατα είχε απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν έμαθε πως κάποιος χρησιμοποιώντας το όνομά της, προσπάθησε να κλείσει ραντεβού σε κοπέλα για να την δώσει δήθεν αυτόγραφο (δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

/

Αυτή τη φορά η ηθοποιός κοινοποίησε μέσω του πραγματικού λογαριασμού της στο Instagram την φωτογραφία δύο προφίλ, που αν και δεν χρησιμοποιούν το όνομα της αναρτούν μόνο φωτογραφίες της.
/
“Παρακαλώ πολυ να κάνετε μια αναφορά σε αυτά τα δυο προφίλ.τα έφτιαξε το ίδιο άτομο (δεν ειναι φαν κλαμπ)παρακαλώ ιδιαιτέρως και όσους ακολουθώ να κάνουν μπλοκ.σας ακολουθούν αυτά τα ψεύτικα προφίλ και ίσως νομίζετε πως ειμαι η ίδια. report και block” σχολίασε η ηθοποιός.

Το πρόβλημα με τα ψεύτικα προφιλ της στα social media είχε ξεκινήσει από τους πρώτους μήνες προβολής της σειράς Μπρούσκο. Η ίδια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ! πως η κατάσταση αυτή την τρομάζει πραγματικά. Με τρομάζει όλο αυτό που γίνεται στα social media. Δημιουργούνται ψεύτικα προφίλ με το όνομα μου και άγνωστοι μιλούν εξ’ ονόματος μου. Δεν θέλω να νομίζουν οι άνθρωποι ότι τους μιλάω εγώ και στην πραγματικότητα να μιλούν με έναν άγνωστο, τόνιζε η ηθοποιός.

Read More

And More