Ελένη Χατζίδου: Τα λόγια του Καζαντζάκη που αφιέρωσε στον σύντροφό της!

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της περνά η Ελένη Χατζίδου αφού έχει βρει τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ. Άρη Σοϊλέδη. Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράζουν ο ένας στον άλλο τον έρωτά τους, ενώ μοιράζονται μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους στα social media με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε σήμερα να εκφραστεί για όσα νιώθει μέσα από τη λογοτεχνία. Έτσι ξεχώρισε τα λόγια με τα οποία ο Νίκος Καζαντζάκης αναφέρεται στο νόημα της αγάπης, μέσα από το βιβλίο του “Ο φτωχούλης του Θεού”, και συνόδευσε με αυτά μια selfie της με τον σύντροφό της που μοιράστηκε μέσω Instagram.


Το βιβλίο αναφέρεται στην ζωή του Φραγκίσκου της Ασίζης, που η ασκητική ζωή του, η πίστη του και η ταπεινότητά του τον έκαναν καθολικό Άγιο. Πρόκειται για το έκτο βιβλίο του Κρητικού συγγραφέα όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στην έννοια της αγάπης, με την οποία ασχολήθηκε συχνά στο έργο του.

Όπως βλέπεις στην φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου και του Άρη Σοϊλέδη ο έρωτας, η αγάπη και η συντροφικότητά τους πάνε πολύ!

Read More

And More