Ελεονώρα Μελέτη: “Έχει τύχει να ξεκόψω από σύντροφό μου επειδή έκανε ελαφρά ναρκωτικά”

Η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού People και μιλάει για τις σχέσεις, το σεξ, τα ναρκωτικά και τους άντρες. Σε μια συνέντευξη λίγο διαφορετική από τις άλλες εξηγεί γιατί ενώ ήθελε πάντα να κάνει one night stand, αυτό δεν προέκυψε ποτέ, πώς αποφάσισε να χωρίσει παλιότερο σύντροφό της επειδή έκανε χρήση ναρκωτικών και γιατί επιμένει να μην δημοσιοποιεί πράγματα για την ερωτική της ζωή.

/

Το one night που δεν ήρθε ποτέ

Το είχε δηλώσει και σε παλιότερη συνέντευξή της, πως θα ήθελε να βιώσει μια τέτοια εμπειρία. Κι όμως, όλες τις οι ερωτικές συνευρέσεις έχουν πάντα μεγαλύτερη της μιας νύχτας διάρκεια. «Δεν ξεκινάω με την προοπτική να κάνω οne night stand ή σοβαρή σχέση. Πάντα υπήρχε δεύτερη και τρίτη φορά. Προφανώς, κάτι κάνω καλά και δεν μένει μόνο στην πρώτη!». Η Ελεονώρα θυμάται πως η πρώτη της φορά ήταν στα 17. «Με εκείνο το αγόρι ήμασταν καιρό μαζί και ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος. Με τις εμπειρίες που έχω σήμερα και με αυτά που είδαν τα μάτια μου μετά, μπορώ να σου πω ότι σαν εμπειρία ήταν “πιο αδιάφορη πεθαίνεις”» εξομολογείται.

Τα ναρκωτικά
Η παρουσιάστρια εξηγεί πως δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα της χρήσης ουσιών και μάλιστα αποκαλύπτει πως σε ταξίδια της στο Άμστερνταμ όπου και επιτρέπεται η κάνναβη, δεν έχει μπει ποτέ στον πειρασμό να δοκιμάσει. Αντιθέτως, έχει χωρίσει σύντροφό της με αφορμή τα ναρκωτικά. “Έχει τύχει να ξεκόψω από σύντροφό μου επειδή έκανε ελαφρά ναρκωτικά. Ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ, γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος”

/

Όταν κάτι δεν φαίνεται, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει

Πολύς λόγος έχει γίνει για τις σχέσεις της Ελεονώρας. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τα προσωπικά της. “Οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν αν είμαι με κάποιον. Δεν θα βγω, όμως, να το διατυμπανίσω. Ακόμα και τα μέτρα προστασίας που έχω πάρει (με εξώδικο απαγορεύει στα media να δημοσιεύουν φωτογραφίες της με άλλα άτομα) αφορούν ανθρώπους που έχουν θέμα με τη δημοσιότητα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε συντρόφους, αλλά και σε άτομα από το φιλικό μου περιβάλλον. Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αναγνωρίσιμο σύντροφο. Καταξιωμένο στο χώρο του ναι, celebrity όχι”.

Μάλιστα, η Μελέτη εξηγεί πως πολλές φορές το γεγονός πως αποτελεί δημόσιο πρόσωπο προκαλούσε τριβές στη σχέση της. “Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι κάποιος είχε θιχτεί με το γεγονός ότι του ζήτησα να κάνει εξώδικα στα media για να μην παίξει το πρόσωπό του στα περιοδικά. ‘Δεν κατάλαβα, με κρύβεις;’’ ήταν η απάντησή του. Νόμιζε πως τον είχα για να τον κρύβω”. Σε κάθε περίπτωση όπως εξηγεί, αν θελήσει να αγκαλιάσει ή να φιλήσει κάποιον θα το κάνει χωρίς να σκεφτεί τίποτα. “Αν θέλω να είμαι χέρι χέρι, να αγκαλιαστώ και να φιληθώ με το σύντροφό μου, θα το κάνω. Επειδή υπάρχει σχετικό εξώδικο που έχει σταλεί στα ΜΜΕ, οι φωτογράφοι το σέβονται και δεν δίνουν φωτογραφίες προς δημοσίευση”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More