Οι επώνυμοι φίλοι της τέχνης βρέθηκαν σε εγκαίνια εικαστικής έκθεσης!

Βραδιά τέχνης ήταν η χθεσινή για αρκετούς επώνυμους Έλληνες, όπως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αλλά και ο Κώστας Καραφώτης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου κ.α. Το ραντεβού για τους φίλους της τέχνης, δόθηκε στην γκαλερί “Εικαστικές Αναζητήσεις” στο Κολωνάκι, όπου εγκαινιάστηκε η έκθεση της ζωγράφου Αφροδίτης Σεζένια με τίτλο “Περιμένοντας το καλοκαίρι”.


Ο Νίκος Αναδιώτης με την ζωγράφο Αφροδίτη Σεζένια.

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης είδαν στα έργα της Αφροδίτης Σεζένια να πρωταγωνιστούν η φύση και η θάλασσα που χαρακτηρίζουν άλλωστε το ελληνικό καλοκαίρι, που η ζωγράφος αποδίδει με ιδιαίτερη ευαισθησία. Η ζωγράφος αντλεί τα θέματά της κυρίως από την δική της ζωή αλλά και από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω της.


Γιάννης Αϊβάζης – Χάρης Σιανίδης – Μαρία Κορινθίου – Ειρήνη Μερκούρη

Η έκθεση της Αφροδίτης Σεζένια στην γκαλερί “Εικαστικές αναζητήσεις” στο Κολωνάκι, θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Μαΐου. Δες περισσότερες φωτογραφίες από την βραδιά.


Κώστας Καραφώτης


Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – Ειρήνη Παπαδοπούλου


Γιώργος Μανίκας – Χρήστος Χιώτης – Γιάννης Στασινόπουλος



Μικαέλα Λάσκου – Γιάννης Αϊβάζης – Γιάννης Λάσκος (κύριος υποστηρικτής της έκθεσης της Αφροδίτης Σεζένια) – Μαρία Κορινθίου.

Λίγα λόγια για την ζωγράφο: Η Αφροδίτη Σεζένια γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Είναι αριστούχος την Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Έχει στο ενεργητικό της επτά ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Read More

And More