Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.06.2015 | 11:40

Οι επώνυμοι Έλληνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για τα ζώα και δες τι κατάφεραν μαζί με χιλιάδες άλλους χρήστες των social media!

Οι επώνυμοι Έλληνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για τα ζώα και δες τι κατάφεραν μαζί με χιλιάδες άλλους χρήστες των social media!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Jinhua Hutou Dog Meat Festival που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κίνα έχει ιστορία 600 ετών. Κατά τη διάρκειά του χάνουν τη ζωή τους περίπου 10000 σκύλοι σύμφωνα με τις διεθνείς οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων. Φέτος αυτές οι οργανώσεις απηύθυναν ένα διαδικτυακό κάλεσμα στους χρήστες των social media να αναρτήσουν φωτογραφίες και να εκφράσουν την αντίθεση τους στο φεστιβάλ σε μια προσπάθεια η Κίνα να νιώσει την κοινωνική πίεση για να ακυρώσει την διεξαγωγή του.

Πριν λίγες ημέρες τα κατάφεραν, αφού σύμφωνα με την New York Times, το φεστιβάλ ακυρώθηκε χωρίς οι ιθύνοντες να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες για την αιτία της ακύρωσής του. Πιστεύεται πάντως ότι πίσω από την απόφαση βρίσκεται η διαδικτυακή καμπάνια stop yulin 2015 στην οποία πήραν μέρος και Έλληνες εκπρόσωποι της showbiz.


Η Τόνια Σωτηροπούλου λατρεύει τα ζώα και επί δύο ημέρες δημοσίευε φωτογραφίες με το hashtag #stopyulin2015. Μάλιστα το παράδειγμά της μιμήθηκε αναδημοσιεύοντας μία δίκη της φωτογραφία και ο σύντροφός της Αλέξης Γεωργούλης.


Η Φαίη Σκορδά επίσης αναδημοσίευσε φωτογραφία που είχε μοιραστεί η Τόνια Σωτηροπούλου απευθύνοντας έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να συμμετέχουν και εκείνοι στην καμπάνια.

Μερικούς από τους πιο γνωστούς φιλόζωους Έλληνες ανέβασαν τις φωτογραφίες τους με το hashtag #stopyulin2015 και πλέον μπορούν να γιορτάσουν την νίκη τους. Ανάμεσα τους η Τόνια Σωτηροπούλου και ο σύντροφός της Αλέξης Γεωργούλης, η Φαίη Σκορδά και ο Θέμης Γεωργαντάς, η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η σύζυγος του Παύλου, Marie Chantal.


"Πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος να τρώει τον καλύτερο του φίλο;" αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.


Ο Θέμης Γεωργαντάς με τον αγαπημένο του σκύλο Λάμπρο.

Δες μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες που μοιράστηκαν και οι επώνυμοι Έλληνες.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10