Ευγενία Μανωλίδου: Τι απαντά στον Νίκο Μαστοράκη!

Την δική της απάντηση στην διάψευση του Νίκου Μαστοράκη πώς της είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσει την εκπομπή ‘Αργά” (δες εδώ περισσότερα) έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου. Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook η μουσικοσυνθέτρια και παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στον Νίκο Μαστοράκη αλλά και να ξεκαθαρίσει τα όσα είπε για τις προτάσεις που της έχουν γίνει κατά καιρούς για να επιστρέψει στην παρουσίαση.


O παρουσιαστής του “Αργά” Θοδωρής Αθερίδης με τον Νίκο Μαστοράκη.

Η Ευγενία Μανωλίδου εξηγεί η ίδια γιατί θέλησε να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο ξεκινώντας την ανάρτησή της. “Άντε, πάμε άλλη μια φορά να εξηγήσουμε τα αυτονόητα… Από εδώ και γραπτώς. Όχι από το ραδιοφωνικό μου βήμα, όχι από μια περαστική δήλωση σε κάποια εκπομπή. Για να μείνει, να διαβαστεί, να αναπαραχθεί ολόκληρο και όχι αποσπασματικά. Verba volant, scripta manent. Για να τελειώνουμε μια και καλή”, γράφει η ίδια.

Άντε, πάμε άλλη μια φορά να εξηγήσουμε τα αυτονόητα… Από εδώ και γραπτώς. Όχι από το ραδιοφωνικό μου βήμα, όχι από μ…

Posted by Eugenia Manolides on Saturday, June 20, 2015

“Tα τελευταία τρία χρόνια, από δική μου επιλογή έχω παραμείνει εκτός τηλεοπτικού χώρου. Είχα την ανάγκη να επιστρέψω στη μουσική και την οικογενειακή μου ηρεμία. Εξάλλου, πίστευα ότι, όπως γίνεται σε πολλές περιπτώσεις, αυτό θα ήταν και το τέλος της τηλεοπτικής μου σταδιοδρομίας. Εντούτοις, οι προσκλήσεις σε εκπομπές συνεχίστηκαν, όπως και οι συζητήσεις για κάποια ενδεχόμενη επιστροφή. Είναι γεγονός, ότι ποτέ δεν είχα αναφερθεί σε συγκεκριμένες προτάσεις γιατί δεν το έκρινα σκόπιμο. Μετά από τρία χρόνια απουσίας, επέλεξα να διευκρινήσω ποιες προτάσεις είχα δεχτεί και γιατί τις απέρριψα, διότι με ρωτάνε συχνά ειδικά το καλοκαίρι, είτε σε συνεντεύξεις είτε στη ραδιοφωνική μου εκπομπή, γιατί δεν επιστρέφω. Με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα ότι μία από τις προτάσεις που ανέφερα δεν ίσχυε! Ότι δηλαδή, ούτε λίγο, ούτε πολύ, τις προτάσεις τις φαντάζομαι – όπως και τις προσκλήσεις σε μια άλλη εκπομπή – και ότι είμαι τόσο αφελής, που ανέφερα συγκεκριμένη εκπομπή, όπως και τους ανθρώπους που τη στελεχώνουν ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ”, γράφει η ίδια και στην συνέχεια με αυστηρό τρόπο παραθέτει τα παρακάτω.

“Ακούστε, αν ήθελα να «πουλήσω» προτάσεις και προσκλήσεις, θα ανέφερα απλώς κανάλια, γενικά και αόριστα. Δεν είμαι καμιά ιδιαίτερης ευφυΐας, αλλά μέχρι εκεί το μυαλό μου φτάνει. Θεωρώ καλοπροαίρετα ότι ο άνθρωπος δεν γνώριζε ότι μου είχε γίνει η πρόταση από τη διοίκηση του σταθμού πριν αναλάβει εκείνος την εκπομπή και γι’ αυτό έσπευσε να με διαψεύσει. Επίσης, να του εξηγήσω ότι, αν έβλεπε όλη τη συζήτηση στο μέρος που αναφερόμουν στις προτάσεις, θα καταλάβαινε ότι την εκπομπή δεν την «σνόμπαρα», ίσα-ίσα που ήταν πολύ καλή ιδέα, απλώς ετύγχανε να είναι καθημερινή και εγώ ήξερα εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω”.

“Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, δεν θα αναφερθώ ξανά στο γεγονός, το θεωρώ ατυχές και το διαγράφω από τη μνήμη μου. Γιατί εγώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο θέλω να τον θυμάμαι όπως τον γνώρισα: Ευφυή, ταλαντούχο, ευχάριστο και αειθαλή”, καταλήγει η απάντηση της Ευγενίας Μανωλίδου.

Read More

And More