Eurovision 2015: Η Μαρία Έλενα Κυριάκου αποκαλύπτει το αγαπημένο της τραγούδι απο τον θεσμό!

Για τη νίκη της στο Voice, την σημασία που έχει για εκείνη η συμμετοχή στη Eurovision αλλά και για το αγαπημένο της τραγούδι στην ιστορία του θεσμού, μίλησε η Μαρία Έλενα Κυριάκου σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα eurovisionplacenews, που είναι αφιερωμένη στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

“Δεν πίστευα ότι είχα πιθανότητες να κερδίσω στο The Voice. Τουλάχιστον δεν το πίστευα μέχρι την ημέρα του τελικού οπότε κι ένιωσα ότι υπάρχουν ελπίδες για τη νίκη. Έτσι λοιπόν δεν ένιωσα σοκ όταν νίκησα. Ένιωσα ευτυχία και ενθουσιασμό”, λέει για την νίκη της στην πρώτη σεζόν του talent show η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

“Το αγαπημένο μου τραγούδι στην ιστορία της Eurovision είναι το Euphoria, της Loreen. Απλή μελωδία με υπέροχα φωνητικά. Αυτό το τραγούδι είναι η συνταγή της νίκης” δήλωσε η ίδια λίγες ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή του Wiener Stadhalle της Βιέννης για να τραγουδήσει το “One Last Breath”.


Από τις τελευταίες πρόβες της με την ελληνική αποστολή στην Αθήνα, πριν μεταβούν όλοι μαζί στη Βιέννη για τον διαγωνισμό τραγουδιού!

Τέλος σχετικά με την συμμετοχή της στον διαγωνισμό και τα οφέλη που πιστεύει ότι μπορεί να της φέρει αυτός, η Μαρία Έλενα απαντά: “Το να τραγουδάς μπροστά σε εκατομμύρια θεατές , ενώ ταυτόχρονα δίνεις την αφορμή σε πολύ περισσότερους να σε ψάξουν στο youtube, είναι δύο πράγματα που κανείς δεν πρέπει να υποτιμά.

Read More

And More