Eurovision 2015 – Τελικός: Όσα δεν ξέρεις για τον 20χρονο εκπρόσωπο της Κύπρου, Γιάννη Καραγιάννη!

Ανάμεσα στις 27 χώρες που δίνουν την δική τους μάχη στον αποψινό τελικό της Eurovision βρίσκεται και η Κύπρος. Ο εκπτρόσωπος της που είναι μόλις 20 χρονών και τραγούδησε 11ος στην πελώρια σκηνή του Stadthalle το τραγούδι “One thing i should have done”.

Ο Γιάννης Καραγιάννης έχει ένα σήμα κατατεθέν στην εμφάνισή του και αυτό είναι τα γυαλιά μυωπίας του. “Έχω δέκα ζευγάρια γυαλιά για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξεμείνω ποτέ έτσι και σπάσει κάποιο. Χωρίς τα γυαλιά μου δεν βλέπω πέρα από τη μύτη μου” λέει ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision.

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου εκτός από την φανατική του αγάπη για το τραγούδι έχει “έρωτα” και με το παιχνίδι “World of Warcraft”. Η ομάδα του σε αυτό έχει φτάσει να βρεθεί στην 58η θέση σε όλο τον κόσμο στο παιχνίδι το οποίο παίζουν περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Τέλος ο ίδιος δεν θα ανέβει στην σκηνή αν δεν έχει στην τσέπη του τον τυχερό του αναπτήρα, αφού αυτό είναι το γούρι του σε κάθε live εμφάνισή του. Καλή του επιτυχία!

Read More

And More