Ευαγγελία Αραβανή: Χαλαρές στιγμές στην Γλυφάδα με casual look! Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρήκε ο Απρίλιος την Ευαγγελία Αραβανή. Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τον ΑΝΤ1 Κύπρου, για την παρουσίαση του talent show Άλφα Chef -ο τελικός πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου- και επέστρεψε στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί της και… την καλοκαιρία της Κύπρου.

Η όμορφη παρουσιάστρια, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό της Τετάρτης για να βρεθεί στην Γλυφάδα. Η Ευαγγελία Αραβανή συναντήθηκε εκεί με φίλη της με την οποία έκαναν έναν χαλαρό περίπατο χαζεύοντας τις βιτρίνες των καταστημάτων. Αργότερα οι δύο φίλες βρέθηκαν σε γνωστή καφετέρια της περιοχής.

Η Ευαγγελία Αραβανή ακόμα και με ένα απλό τζιν και τα snickers της έδειχνε εντυπωσιακή. Η ίδια είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου για το πώς διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της και την εμφάνιση της αψεγάδιαστη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν το προσπαθεί ιδιαίτερα.

“Προσέχω τη διατροφή μου, υπάρχουν και διαστήματα που χαλαρώνω λίγο, αλλά όσο περνούν τα χρόνια, γιατί δεν θα είμαστε πάντα ούτε 20 ούτε 30, προσέχω όλο και πιο πολύ. Όμως όχι, γενικά στην καθημερινότητά μου χαίρομαι που είμαι χύμα και δεν προσπαθώ”, δήλωνε χαρακτηριστικά.

Read More

And More