Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.07.2010 | 20:11

Οι νέοι χάνουν το ενδιαφέρον τους για το Facebook!

Οι νέοι χάνουν το ενδιαφέρον τους για το Facebook!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η μόδα του Facebook φαίνεται πως γίνεται... passé! Αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε η ιστοσελίδα Roiworld σε 600 νέους, από 13 έως 17 ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ένας στους πέντε νέους που έχουν λογαριασμό στο Facebook, τον έχουν εγκαταλείψει ή τον χρησιμοποιούν όλο και λιγότερο. η πλειοψηφία, ωστόσο που το χρησιμοποιεί προτιμά να παίζει online αιχνίδια σε αυτό.

Οι αιτίες που οδηγούν τους νέους στο να πουν "αντίο" στο Facebook είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος και η εισβολή των γονέων σε αυτόν το δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, το 45% αφήνει το Facebook γιατί δεν το θεωρεί ενδιαφέρον, το 16% επειδή οι γονείς τους έχουν φτιάξει προφίλ, 14% λένε ότι υπάρχουν "πάρα πολλοί.. ενήλικες / ηλικιωμένοι" σε αυτό και το 13% ανησυχούν για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των προσωπικών τους πληροφοριών!

Προς το παρόν, βέβαια, το Facebook παραμένει πρώτο στην προτίμησει του κάθε χρήστη, αλλά φαίνεται πως τα πρώτα σημάδια κόπωσης βρίσκονται εδώ. Ωστόσο, στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων είναι το youtube και ακολουθούν το myspace και το twitter.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10