Φαίη Σκορδά: Το αισιόδοξο μήνυμα μετά την ανάρρωση και η σπιτική πίτσα που έφτιαξε για τους άντρες της ζωής της!

Οι περασμένες ημέρες τα είχαν όλα για την Φαίη Σκορδά. Μετά από μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της ως μητέρα, την βάφτιση του μικρού της γιου Δημήτρη, ξεκίνησε γεμάτη ενέργεια μία ακόμα εβδομάδα γεμάτη με επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ευχαριστουμε πολύ για τις θερμές ευχες για τον Δημητρη μας

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις


Ωστόσο η κούραση του αμέσως προηγούμενου διαστήματος σε συνδυασμό με τον άστατο καιρό την έκαναν να ασθενήσει και την ανάγκασαν να λείψει από το πλατό της εκπομπής το Πρωινό για δυο ημέρες.

Η ασθένεια της μάλιστα την εμπόδισε να δώσει το “παρών” στην εκπομπή της Πέμπτης, που πήρε ξεχωριστό χρώμα όταν οι συνεργάτες του συζύγου της και της ίδιας του έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια του. Ο Γιώργος Λιάγκας έκλεισε τα 46 του χρόνια χωρίς τη Φαίη δίπλα του.

Ο Γιώργος μας έχει γενέθλια… Να σε χαιρόμαστε @gliagas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Aris Kavatzikis (@ariskavatzikis) στις


Εκείνη όμως δεν άφησε αυτή την ημέρα να περάσει σαν να ήταν μία οποιαδήποτε άλλη. Μπορεί η ασθένεια της να την εμπόδιζε να βρεθεί στην εκπομπή αλλά δεν θα την άφηνε να κλέψει την χαρά από την ημέρα των γενεθλίων του πατέρα των γιων της και συντρόφου της ζωής της.

Έτσι όταν πια ο Γιώργος Λιάγκας γύρισε στο σπίτι, η Φαίη Σκορδά, ο μικρός Γιαννάκης και ο νεοφώτιστος Δημήτρης γιόρτασαν τα γενέθλια του με μια άκρως καλοκαιρινή τούρτα και ευχές γεμάτες αγάπή.

Πολυ σκαφος σημερα….. Χα χα…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις


Αργά το βράδυ μετά την οικογενειακή γιορτή τους η Φαίη Σκορδά έστειλε το δικό της αισιοδόξο μήνυμα μέσω Instagram, γνωρίζοντας ότι το μικρό εμπόδιο της αδιαθεσίας της ήταν αμελητέο μπροστά στις μεγάλες χαρές που ένιωσε μαζί με τους τρεις άντρες της ζωής της αυτή την εβδομάδα.


“Μπορείς να βρεις φως ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία” έγραψε η παρουσιάστρια λίγες ώρες πριν επιστρέψει δριμύτερη στο τηλεοπτικά πλατό και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πιο λαμπερή από ποτέ παρά την ταλαιπωρία που πέρασε.

Η Φαίη Σκορδά ανέρρωσε πλήρως και το ίδιο βράδυ ετοίμασε για τους άντρες της ζωής της μια λαχταριστή σπιτική πίτσα για να τους ευχαριστήσει με τον πιο… νόστιμο τρόπο για την βοήθεια τους τις ημέρες που πέρασε άρρωστη. Η Φαίη Σκορδά ενθουσιασμένη με την δημιουργία της, μοιράστηκε μια φωτογραφία της πίτσας με γνήσια ιταλική, λεπτή ζήμη που έφτιαξε μέσω Instagram.

Sottile come si deve

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις

Read More

And More