Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Γιαννάκη της!

Τα τέσσερα χρόνια του συμπλήρωσε χθες ο πρωτότοκος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Όπως ήταν αναμενόμενο οι γονείς του θέλησαν να του χαρίσουν ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων με καλεσμένους όλους τους φίλους του από το σχολείο.

Φυσικά, εκτός από τους φίλους του Γιαννάκη το “παρών” στο πάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκε σε γνωστό χώρο στα νότια προάστια έδωσαν και αγαπημένοι συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού. Μάλιστα ο Θέμης Γεωργαντάς σε ρόλο… ρεπόρτες μετέδωσε και τα πρώτα στιγμιότυπα από τον εορτασμό των τέταρτων γενεθλίων του Λιάγκα Jr.

Mε την Σάσα Σταμάτη και την Μαρία Μπεκατώρου στο ειδικό stand που είχε στηθεί στον χώρο για τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Οι δύο παρουσιαστές του ΑΝΤ1 είχαν έναν ακόμα λόγο να θέλουν το φετινό πάρτι γενεθλίων του Γιαννάκη τους να είναι υπέροχο, καθώς είναι η πρώτη χρονιά που ο Γιάννης Λιάγκας θα σβήσει τα κεράκια της τούρτας του έχοντας μαζί του και τον μικρότερο αδερφό του Δημήτρη.

Έτσι ο χώρος που φιλοξένησε το πάρτι “ντύθηκε” με το αγαπημένο θέμα του Γιάννη, την ταινία Cars της Disney Pixar. Άλλωστε η διάσημη μαμά του είχε “προδώσει” ήδη την αδύναμία του γιου της στην συγκεκριμένη ταινία αναρτώντας πρόσφατα μια φωτογραφία με τα αγαπημένα παιχνίδια του γιου της μέσω Instagram.

Read More

And More