Φαίη Σκορδά: Πέρασε το βράδυ της Κυριακής χουζουρεύοντας με τους άντρες της ζωής της!

Μόνοι στο σπίτι ήταν το βράδυ της Κυριακής η Φαίη Σκορδά και οι δύο γιοι της Γιάννης και Δημήτρης. Ο μπαμπάς της οικογένειας, Γιώργος Λιάγκας, έλειπε μέχρι αργά τη νύχτα καθώς παρουσίαζε τον τελικό του The Voice, που έληξε με την νίκη του Κώστα Αγέρη από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της το βράδυ της Κυριακής για να περάσει μοναδικές στιγμές με τους γιους της στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία. Όταν δε ήρθε η ώρα να βάλει τους γιους της για ύπνο η ίδια εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να χουζουρέψει λίγο μαζί τους καθώς όπως έγραψε μέσω Instagram, δεν υπάρχει ωραιότερο σημείο με ωραιότερη μυρωδιά αλλά ούτε και ωραιότερη αγκαλιά από αυτή των παιδιών της για τον καλύτερο ύπνο.

Η ωραιότερη αγκαλιά ,η ωραιότερη μυρωδιά,ο ωραιότερος ύπνος..χιχιχιχι

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις

Η Φαίη Σκορδά ποτέ δεν έχει κρύψει ότι είναι μια τρυφερή μαμά που δεν… τσιγκουνεύεται τα χάδια στα δύο της παιδιά, όπως φαίνεται και από την παραπάνω φωτογραφία. Όπως έλεγε άλλωστε σε παλιότερη ραδιοφωνική της συνέντευξη: “Ο γονιός πρέπει να δίνει όση περισσότερη αγάπη μπορεί στα παιδιά του. Γι΄αυτό και τα χάδια, τις αγκαλιές και τα φιλιά τα δίνω απεριόριστα στους γιους μου. Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με όρια, αλλά δεν χρειάζεται νομίζω να είμαστε αυστηροί ως γονείς στο συναισθηματικό κομμάτι”.

Read More

And More