Φαίη Σκορδά: Ο γιος της Γιάννης σε ρόλο… φωτογράφου!

Τα σημερινά παιδιά κάνουν τους μεγάλους να μένουν με το στόμα ανοιχτό σε ό,τι αφορά την εξοικείωση τους με την τεχνολογία! Ανοίγουν υπολογιστές, παίζουν παιχνίδια, βάζουν DVD μόνα τους, τραβάνε video κι όλα αυτά από πολύ τρυφερή ηλικία. Φυσικά τα παιδιά της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα δεν ξεφεύγουν από αυτόν τον κανόνα!

Χθες ο πρωτότοκος γιος τους, Γιάννης, ανακάλυψε ολομόναχος τον κόσμο των social media και κατάφερε να αναρτήσει δύο φωτογραφίες στο λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram.


Πηγή φωτογραφίας: Hello

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Φαίη Σκορδά λίγο αργότερα γράφοντας: “Θέλω να σας πω ότι ο Γιάννης πήρε το κινητό μου… Είχα μόλις 2% μπαταρία…Άνοιξα τώρα το κινητό μου, μπήκα στο Instagram και συνειδητοποιώ ότι έβγαλε μόνος του κι ανέβασε τη φωτογραφία με τη φωτιά… Αφιερωμένη λοιπόν από τους δυο μας… Σοκαρισμένη σας στέλνω τα φιλιά μας”.

Ο 3,5 ετών Γιαννάκης είχε λίγο νωρίτερα αναρτήσει τις δυο παρακάτω φωτογραφίες κι είχε δεχθει βροχή απο like και σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της διάσημης μαμάς του!

Το τζάκι της οικογένειας Λιάγκα!


Και μία πιο… καλλιτεχνική φωτογραφία που έκανε τους πάντες να απορήσουν για το τι είναι το ροζ αντικείμενο που απεικονίζει. Η έκπληκτη Φαίη Σκορδά έλυσε την απορία των διαδικτυακών φίλων της γράφοντας αρκετή ώρα μετά: “Το χαλί είναι! Παναγία μου!!!”.

Read More

And More