Φαίη Σκορδά: Οι γιοι της είναι η ζωή της! Φωτογραφίες

Μπορεί το καθημερινό της πρόγραμμα να είναι γεμάτο με επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά τα δύο της αγόρια, ο Γιάννης και ο Δημήτρης, είναι πάντα η πρώτη της προτεραιότητα.

Και μπορεί η Φαίη Σκορδά αυτή την περίοδο να ασχολείται όλο και περισσότερο με τις τελευταίες λεπτομέρειες για την βάφτιση του μικρού της γιου (δες εδώ περισσότερα), αλλά δεν παραλείπει στιγμή να αφιερώνει χρόνο και προσοχή στον πρωτότοκο γιο της Γιάννη.

Η ζωή μου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις

Mε τον Γιάννη της.

Ας ξεκινήσω να στολίζω τωρα που κοιμούνται…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις

Στολίζοντας το σπίτι για τα πρώτα γενέθλια του Δημήτρη. Στα 5α γενέθλια του Γιάννη πριν από λίγες εβδομάδες οργάνωσε ένα αντίστοιχο εντυπωσιακό πάρτι!

Από το ίδιο βράδυ. Η παρουσίαστρια φούσκωνε μέχρι αργά τη νύχτα τα μπαλόνια για να τα βρούν το επόμενο πρωί έτοιμα τα αγόρια της!

Οι δύο γιοι που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα είναι η ίδια της η ζωή και η παρουσιάστρια το αποδεικνύει συχνά με τις φωτογραφίες τους που “πλημμυρίζουν” τον λογαριασμό της στο Instagram. Η Φαίη Σκορδά μοιράζεται τις τρυφερές της στιγμές με τα δύο αγόρια της αλλά και όσα κάνει η ίδια με την καρδιά της για να τους βλέπει χαμογελαστούς καθημερινά.

Με τον Γιάννη στην αγκαλιά της ανήμερα το Πάσχα.

Και σε μια χειμωνιάτικη βόλτα.

Ο πασάς μου κολυμπάει

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις

Η ίδια προσπαθεί να είναι στο πλευρό του πρωτότοκου γιου της στις εξωσχολικές του δραστηριότητες αλλά όπως θα δεις και παρακάτω φροντίζει να μην χάνει καμία από τις καθημερινές στιγμές του Δημήτρη της.

Το βραδινό μπανάκι του.

Τα πρωινά του ξυπνήματα

Αλλά και την κάθε φορά που καταφέρνει να “μαγέψει” τους καλεσμένους της στο σπίτι, όπως για παράδειγμα τη Σάσα Σταμάτη στην παραπάνω φωτογραφία.

Όπως παραδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στο “Πρωινό Σου Κου”, τα παιδιά ήρθαν ως συνειδητή επιλογή στην ζωή της. “Εγώ παντρεύτηκα γιατί ήθελα να κάνω παιδιά δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν τον Γιώργο αν δεν ήμουν αποφασισμένη να κάνω παιδί. Όταν έφτασα 28-29, δεν με έπιανε άγχος μη μείνω στο ράφι, αλλά έπρεπε να δρομολογήσω το θέμα του παιδιού” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και μπορεί ο ερχομός των δύο γιων της να γέμισε την ζωή της με ευθύνες αλλά ταυτόχρονα γέμισε την καθημερινότητα της παρουσιάστριας με ανείπωτη χαρά και αγάπη.

Read More

And More