Oι πιο… sexy μπαμπάδες της showbiz!

Ντέμης Νικολαϊδης


Με τη σύζυγο του, Δέσποινα Βανδή αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Από αγαπημένο παιδί της Original, ο Ντέμης μετανάστευσε μαζί με τη Δέσποινα στην Ισπανία, μετά τη μετεγγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί απέκτησαν τη μικρή Μελίνα, το Φεβρουάριο του 2004. Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ο Γιώργος, γεννήθηκε εντός των ελληνικών συνόρων, τον Αύγουστο του 2007.


Μάξιμος Μουμούρης

Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου και πριν από δύο χρόνια απέκτησαν μια κόρη, την Κατερίνα. Στις 8 Ιανουαρίου ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, επίσης κοριτσάκι. Το ζευγάρι δεν είχε μέχρι τελευταία στιγμή ενημερωθεί για το φύλο του παιδιού, κάθως ήθελε να είναι έκπληξη.

Απόστολος Γκλέτσος

Είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Στυλίδας και σύμβολο του sex της δεκαετίας του 90 έπανήλθε δυναμικά στην επικαιρότητα μετά τη συλληψή του για την εμπλοκή του στα γνωστά πλέον επεισόδια των διοδίων. Ο Απόστολος έχει μια εννιάχρονη κόρη, τη Βαλίσια η οποία φοιτά στο Κολλέγιο Αθηνών.


Γιάννης Στάνκογλου

Μια κόρη έχει και ο αντισυμβατικός Γιάννης Στάνκογλου. Αν και έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η επί χρόνια σύντροφός του, του χάρισε πριν 17 μήνες ένα κοριτσάκι. Και το όνομα αυτής… Φοίβη.

Γιάννης Αϊβάζης



Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και έκαναν παιδί σχεδόν αμέσως. Ο 32χρονος ηθοποιός και η Μαρία Κορινθίου έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ισμήνη, που σήμερα είναι 2,5 χρονών. Ο ηθοποιός μάλιστα είχε εξαρχής επιλέξει να είναι παρών στον τοκετό και δηλώνει πως πρόκειται για μια συγκλονιστική εμπειρία.

Μάριος Αθανασίου


Με τη Μαρία Σολωμού μπορεί να μην είναι πια μαζί. Ωστόσο πάντα θα τους ενώνει ο γιος τους Αλέξανδρος που σήμερα είναι 5 ετών.

Γιώργος Καραμίχος

Σε πολύ νεαρή ηλικία έγινε πατέρας ο Γιώργος Καραμίχος. Αν και είναι μόλις 35 χρόνων, η κόρη του Ρεγγίνα είναι ήδη στα 12…

Φάνης Μουρατίδης


Δυο γιους, έχει αποκτήσει ο Φάνης Μουρατίδης με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Τα δύο αγοράκια είναι ηλικίας δύο και τριών ετών.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης


Στα 40 του παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Παράλληλα είναι και πατέρας ενός πεντάχρονου αγοριού για τον οποίο έχει δηλώσει: “ Για το γιο μου, το Γιώργο – Ίκαρο, ονειρεύομαι να μη φοβάται, να ζει σε έναν κόσμο που να τον θεωρεί ανοιχτό πεδίο για εκείνον. Είναι ευγενής κι ανοιχτόκαρδος. Χαίρομαι που έχω γιο, νιώθω πως έχω κάποιον με την πλευρά μου”

Read More

And More