Bobbi Kristina Brown: Η προβληματική ζωή της κόρης της Whitney Houston που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Την περασμένη Πέμπτη, η Bobbi Kristina Brown, κόρη της Whitney Houston και του Bobby Brown, άρχισε να ανεβάζει στο Twitter τα πάντα! Από το τι έφαγε και την πλεξίδα στα μαλλιά της μέχρι πιο αινιγματικά μηνύματα όπως: “Μόνη μου…”.

Σε λιγότερο από 48 ώρες, η 21χρονη βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα στο σπίτι της στο Roswell στη Georgia και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο…

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η μητέρα της βρέθηκε νεκρή σε μια μπανιέρα στο Λος Άντζελες, μία ημέρα πριν από τα βραβεία Grammy. Ο θάνατός της προκλήθηκε από έναν συνδυασμό χρήσης ναρκωτικών και καρδιακής πάθησης.

Η Bobbi Kristina, συντετριμμένη από το θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας, έχει αντιμετωπίσει τους ίδιους δαίμονες με τους γονείς της, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τον εθισμό τους στα ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της ταραχώδους, 14 χρόνων σχέσης τους.

Η Bobbi Kristina είναι το πρώτο πρόσωπο της οικογένειας που παραδέχτηκε ότι έχει κι εκείνη κάνει χρήση στο παρελθόν, και ότι αντιμετώπισε πολλή πίεση μεγαλώνοντας στο προσκήνιο. “Έχετε δει τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε να γνωρίζετε “, λέει μια πηγή κοντά στην οικογένεια. (Το 2011, το National Enquirer δημοσίευσε φωτογραφίες της να εισπνέει μια λευκή σκόνη. Η Bobbi Kristina αρνήθηκε τη χρήση ναρκωτικών, λέγοντας ότι ήταν στημένο από έναν πρώην-σύντροφο). “Αλλά, πριν από πέντε μήνες, ορκίστηκε ότι δεν κάνει χρήση, και φαινόταν πολύ ανένδοτη».

“Η Bobbi Kristina έχει πλήρη επίγνωση του πόσο μοιάζει στη διάσημη μητέρα της”, πρόσθεσε ο οικογενειακός φίλος. “Η τελευταία φορά που μίλησα μαζί της ήταν πριν το Halloween και της είπα,« Ξέρεις πως ανησυχώ για σένα. Ελπίζω να μην κάνεις χρήση. »Και εκείνη απάντησε, «Ξέρω πώς πέθανε η μητέρα μου, και έχω μάθει από τα λάθη της.» “

Η Bobbi Kristina ήταν μόλις 18 ετών όταν πέθανε η Whitney. Ήταν στο λόμπι του ξενοδοχείου Beverly Hilton, όταν η μητέρα της βρέθηκε νεκρή σε μια σουίτα. Η έφηβη μεταφέρθηκε στο Cedars Sinai Medical Center εκείνο το βράδυ, και πάλι το επόμενο πρωί, για να κάνει θεραπεία για το στρες και το άγχος.

Η ίδια εμφανίστηκε αρκετές φορές μεθυσμένη να παραπατάει μπροστά στην κάμερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του μικρής διάρκειας reality show της οικογένειας, The Houstons: On Our Own. Το 2013, η μητέρα της Whitney, Cissy ανέφερε πώς ο θάνατος της κόρης της, συνέχισε να επηρεάζει αρνητικά την εγγονή της.

“Φυσικά και ανησυχώ γι ‘αυτήν”, είπε η Cissy. “Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή με τη μητέρα της. Θα μπορούσε, αλλά ο καθένας θα μπορούσε. Δεν θέλω να τη γρουσουζεύω. Προσπαθώ να σιγουρευτώ ότι δεν το κάνει.”

Read More

And More