Οι glamorous εμφανίσεις των σταρ… σου δίνουν ιδέες για το ρεβεγιόν!

Μπορεί για εσένα το ρεβεγιόν να είναι μόνο μια φορά το χρόνο, για τις σταρ του Holywood όμως “συμβαίνει” τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα! Οι στιλιστικές συνθήκες του κόκκινου χαλιού όμως συμπίπτουν με τις απαιτήσεις που έχεις για την εμφάνιση σου τη μεγάλη βραδιά του ρεβεγιόν! Οπότε, πάρε ιδέες και ενσωμάτωσέ τες στο δικό σου στιλ και φυσικά στα δικά σου κέφια.

Shinny Discoball

Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σου χαρίσει περισσότερη λάμψη από ένα φόρεμα με παγιέτες! Προτίμησέ το σε κοντό μήκος και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάρ! Μην παραφορτώσεις την εικόνα σου με πολλά. Δεν ταιριάζουν.
Φόρεσε ένα μίνιμαλ πανωφόρι! Για τα παπούτσια μπορείς να αρκεστείς σε ένα ζευγάρι ασημένια ψηλοτάκουνα όπως η Taylor Swift ή αν είναι τολμηρή και μπορείς να το υποστηρίξεις ένα ζευγάρι γόβες σε χρυσό όπως η Rachael Taylor.

Romantic Girl

Θέλεις να είσαι σέξι, θέλεις να είσαι λαμπερή αλλά δεν θέλεις να χάσεις τον κοριτσίστικο ρομαντικό χαρακτήρα σου! Σου έχουμε τη λύση! Συνδύασε τη μίνι φούστα σου με ένα απλό τοπ για ένα ενημερωμένο girly look. Βέβαια η Michelle Williams και η Leighton Meester φτάνουν στον ίδιο fashionable στόχο με φορέματα αλλά και εσύ μπορείς να το καταφέρεις συνδυάζοντας τα σωστά κομμάτια.

Βοτανικό Θαύμα

Νομίζεις ότι μόνο στο νότιο ημισφαίριο επιτρέπεται να φορέσεις summer-like φορέματα; Λάθος! Φέτος το χειμώνα είναι μια από τις σπάνιες χρονιές που τα φλοράλ φορέματα φοριούνται όλο το χρόνο! Δοκίμασε να τα συνδυάσεις με πιο μίνιμαλ αξεσουάρ και φυσικά μονόχρωμο πανωφόρι! Η Alexis Bledel και η Natalie Portman τα συνδυάζουν με λιτά clutch και τακούνια που… προκαλούν υψοφοβία.

Minimal insticts

Εάν τα πολλά στρας, τα πριντς και τα έντονα χρώματα δεν είναι ο τύπος σου, κινήσου σε πιο λιττές γραμμές! Προτίμησε ένα λευκό φόρεμα -και όχι L.B.D. για ακόμη μια χρονιά- και ξεχώρισε! H Gwyneth Paltrow φοράει μια λευκή τουαλέτα με τολμηρό σκίσιμο στο πλάι ενώ η Katie Cassidy επιλέγει μίντι ασυμμετρία. Τα ασημένια αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν να θριαμβεύσεις στιλιστικά!

Green is in

Το πράσινο χρώμα είναι συνυφασμένο με τα Χριστούγεννα! Μάλλον γιατί παραπέμπει σε εορταστικό στολισμό! Επέλεξε το μήκος που σου ταιριάζει και συνδύασέ το με εντυπωσιακά αξεσουάρ. Μπορείς να παίξεις με έντονα χρώματα όπως το μωβ, σύμφωνα με την Eva Mendes ή με nude αξεσουάρ όπως η Blake Lively.

Jungle Party

Τα λέοπαρ μοτίβα έχουν κατακλύσει κάθε μπαρ, club και εστιατόριο! Φόρεσέ το αλλά καν’ το δικό σου με τα σωστά αξεσουάρ! Προτίμησε αξεσουάρ, clutch ή γόβες σε τόνους που υπάρχουν μέσα στα χρώματα του print όπως κάνει πολύ σωστά η Paris Hilton με το clutch της. Αλλά αν θέλεις ένα πολύ δραματικό εφέ κράτησε ένα κόκκινο clutch όπως η Rachel Bilson.

Κόκκινος Κύκλος

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει το απόλυτο εορταστικό χρώμα το κόκκινο! Οι κόκκινες τουαλέτες είναι φετίχ καθώς αποπνέουν έναν αέρα διάχυτου ερωτισμού! Τόλμησέ το σε μάξι μήκος και συνδύασέ το με αξεσουάρ σε nude, μαύρο ή χρυσό! Εάν το φόρεμά σου έχει πολλές λεπτομέρειες από απλικαρισμένα στρας, όπως στην περίπτωση της Natalie Portman μείνε μακριά από τα έντονα κοσμήματα! Εάν όμως είναι σε λιτή γραμμή στένεψε το στη μέση με μια φαρδιά ζώνη και συνδύασε το με λαμπερά bangles όπως η καταπληκτική Jessica Biel.

Read More

And More