Window Shopping! Οι βιτρίνες της Αθήνας που “μυρίζουν” Χριστούγεννα

Μια βόλτα στις βιτρίνες της πόλης αρκεί για να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων. Χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια, ψεύτικο χιόνι και η διάθεση αλλάζει… ακόμα κι αν δεν βγήκες για κανονικό shopping!
Η πόλη μυρίζει αισιοδοξία. Όλα γύρω έχουν αλλάξει. Και οι βιτρίνες φόρεσαν τα καλά τους….

Ηροδότου και Χάρητος… Τα καταστήματα Καλογήρου γιορτάζουν 120 χρόνια γεμάτα στιλ και πάθος για τη μόδα με πολλές εκπλήξεις, δώρα και εορταστικές ενέργειες που θα διαρκέσουν για έναν ολόκληρο χρόνο! Τα καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο έχουν ντυθεί εορταστικά και μας μεταφέρουν ένα σαφές μήνυμα αισιοδοξίας, αφού αποτελούν μία τις παλαιότερες ελληνικές επιχειρήσεις που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου.
Διεύθυνση: Π.Ιωακείμ 4
Περιοχή: Κολωνάκι
Τηλέφωνο: 210 3356401

Το concept store SHOP ΕΡΜΟΥ 112Α βάζει τα γιορτινά του έχοντας σαν βασικό θέμα το fund raising που οργανώνει το κατάστημα για τη θεραπεία των παιδιών με HIV/ AIDS από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Τα φτερά των αγγέλων άνοιξαν και στέλνουν το εορταστικό μήνυμα της κοινωνικής ευαισθησίας που διακρίνει την εταιρία.
Διεύθυνση: Ερμού 112Α
Περιοχή: Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-3231683

Ένας υπερμεγέθης φιόγκος ντύνει την χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του καταστήματος Tommy Hilfiger στα κλασικά χρώματα της εταιρίας… Λίγο πριν ο Άγιος Βασίλης κατέβει στην Μηλιώνη, τα καταστήματα φωνάζουν το σύνθημα… Ho! Ho! Ho!
Διεύθυνση: Μηλιώνη 3
Περιοχή: Κολωνάκι
Τηλέφωνο: 210-3389420

Και το Citylink στην καρδιά της πόλης έχει μπει ήδη στο κλίμα με όλα τα παρακείμενα καταστήματα να έχουν στολιστεί στο πνεύμα των ημερών. Πολυτέλεια, χρυσές πινελιές και ακριβά μηνύματα… από καρδιάς!
Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 41
Περιοχή: Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-3218564

Δυο υπερμεγέθη στρατιωτάκια δίνουν τον χριστουγεννιάτικο τόνο ενώ ένας ολόκληρος εορταστικός κόσμος ίπταται στο εσωτερικό του Citylink. Σαν να διακτινίστηκες στη χώρα του παραμυθιού… που τα προβλήματα δεν υπάρχουν! Όνειρο…
Διεύθυνση: Αμερικής 2
Περιοχή: Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-3235217

Το κατάστημα της Miss Sixty στο Κολωνάκι σου στέλνει τις ευχές του για ευτυχισμένα Χριστούγεννα με ένα μεγάλο φιλί. Στη Σκουφά, στον αριθμό 29, οι κούκλες φόρεσαν τα γιορτινά τους ήδη.
Διεύθυνση: Σκουφά 29
Περιοχή: Κολωνάκι
Τηλέφωνο: 210-3603264

Κάθε γωνιά στο Κολωνάκι έχει μπει στο κλίμα των ημερών με εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Το κόκκινο και το πράσινο έχουν φυσικά μονοπωλήσει κάθε βιτρίνα. Το Lapin House στην Αναγνωστοπούλου κλείνει το μάτι στα παιδιά με ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ το i-Gift στην Τσακάλωφ σου δίνει έξυπνες ιδέες… για δώρα!
Διεύθυνση: Πινδάρου 42
Περιοχή: Κολωνάκι

Ακόμα και αν τα χιόνια δεν κατάφεραν να φέρουν την άσπρη μέρα στην καρδιά της πόλης, το κατάστημα Christofle με την κατάλευκη βιτρίνα του μας μεταφέρει έστω και νοερά στα χιονισμένα Χριστούγεννα!
Διεύθυνση: Κουμπάρη 5
Περιοχή: Κολωνάκι
Τηλέφωνο: 210-3609251


Χρυσός, μινιμαλισμός και γνήσιο glam είναι ο τρόπος να μας ευχηθεί “Καλά Χριστούγεννα” το κατάστημα Pinko στο Golden Hall
Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 37Α
Περιοχή: Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 6803450


Σταθμός στην εορταστική ατμόσφαίρα του κέντρου είναι φυσικά οι βριτρίνες του Attica! Κάθε χρόνο αποτελόύν αναπόσπαστο κμμάτι της πόλης.
Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 9
Περιοχή: Αθήνα
Τηλέφωνο: 211-1802600

Read More

And More