Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.09.2010 | 09:18

Χρ. Φερεντίνος: ''Μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου μπατίρη''!

Χρ. Φερεντίνος: ''Μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου μπατίρη''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Χρήστος Φερεντίνος μιλάει για το πόσο τον αγχώνει το γεγονός ότι απέναντι από το Deal θα έχει τα Μυστικά της Εδέμ. ''Πάντα υπάρχει το άγχος, αλλά τα αντίπαλα 50άρια το αυξάνουν λιγάκι. Το καλό, βέβαια, είναι ότι υπάρχει ακόμα ένα 50% που περιμένει εμάς τους υπόλοιπους για να το σπάσουμε σε κομμάτια και να το μοιραστούμε. Εμείς κατεβαίνουμε για μία αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά κι εμείς, στο καινούριο Deal, έχουμε τα δικά μας μυστικά'', δηλώνει στο περιοδικό DownTown.

Ο παρουσιαστής μιλάει για τη σχέση του με τα χρήματα: ''Έχουν περάσει λεφτά απ'τα χέρια μου όλα αυτά τα χρόνια. Ανήκω σ'αυτούς που τα δηλώνουν, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των χρημάτων αυτών πηγαίνει εκεί. Μια ζωή πάντως, στο παρελθόν, θυμάμαι τον εαυτό μου μπατίρη που ζούσε με δανεικά. Όταν μπήκα στην τηλεόραση και, αφότου πέρασε μια περίοδος, άρχισα σιγά σιγά να ζω πιο άνετα. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος με όλο αυτό που μου έχει συμβεί και μου συμβαίνει ακόμη. Και δεν υπάρχει λόγος να είμαι άπληστος. Δουλεύω γιατί πρέπει να ζω άνετα εγώ και η οικογένειά μου. Για τίποτε παραπάνω. Φυσικά κι έχω δάνεια. Ανήκω κι εγώ σε αυτή τη κατηγορία των ανθρώπων που έχουνπολλές οικονομικές υποχρεώσεις: Παιδιά, σχολεία και διάφορα άλλα''.

Ο Χρήστος στην ερώτηση για το αν πιστεύει στον Θεό απαντά: ''Έχει αλλάξει πάρα πολύ η πίστη μου στον Θεό με τις έννοιες που είχα μικρός, ότι δηλαδή υπάρχει κάποιος από πάνω και μας κοιτάει συνεχώς. Έχω την εντύπωση ότι ακόμη κι αν υπάρχει Θεός, έχει αφήσει τα πράγματα να τρέχουν μόνα τους. Δεν είναι τόσο παρατηρητικός όσο ήταν στην αρχή. Οι ίδιοι άγγελοι που μας προστατεύουν, οι ίδιοι γίνονται και δαίμονες που μας ρίχνουν σε λάθη. Το καλό και το κακό συνυπάρχουν παντού''.

Διάβασε περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10