Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.08.2010 | 12:15

Θρίλερ με την εξαφάνιση της φοιτήτριας στη Κρήτη.Βρέθηκε ζωντανός ο καθηγητής φίλος της!

Θρίλερ με την εξαφάνιση της φοιτήτριας στη Κρήτη.Βρέθηκε ζωντανός ο καθηγητής φίλος της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται όσο περνάνε οι ώρες η υπόθεση της φοιτήτριας Αγγελικής Σταυρουλάκη που αγνοείται εδώ και έξι μήνες. Λίγο μετά της 9.30 το πρωί βρέθηκε ο  50χρονος φίλος της, καθηγητής πανεπιστημίου που είχε απαχθεί από την περιοχή Κουτσουρά στο Λασίθι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ύποπτος για την απαγωγή του καθηγητή  ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, έχει σχέση με την εξαφάνιση της φοιτήτριας. 

Οι αστυνομικοί είχαν έρθει σε επικοινωνία από χθες με τα άτομα που είχαν αρπάξει τον καθηγητή. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις κανονίστηκε ραντεβού, στο οποίο εμφανίστηκε ο 50χρονος, σωός, μαζί με τον αδερφό της κοπέλας. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι οι άνθρωποι που άρπαξαν τον καθηγητή, τον μετακινούσαν όλες αυτές τις μέρες από παράπηγμα σε παράπηγμα, σε ερημικές περιοχές της Κρήτης και τον "ανέκριναν" για την υπόθεση της Αγγελικής.

Το ΤLife επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας Ασή Γωνία, Αντώνη Σμπυράκη ο οποίος βρίσκεται στην ασφάλεια, όπου μεταφέρθηκε ο Άγγλος υπήκοος καθηγητής μαζί με τον αδερφό της φοιτήτριας, περιμένοντας να μάθει την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο ίδιος δεν τον έχει δει ακόμα τον καθηγητή ωστόσο λέει: "Δεν υπήρχε ούτε καν απαγωγή απλά τον φέρανε στην ασφάλεια. Και ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν υπήρχε απαγωγή. Απλά τον βάλανε στο αμάξι και τον φέρανε στην ασφάλεια γιατί τον ψάχνανε καιρό και δεν τον βρίσκανε." Η διαδικασία της ανάκρισης θα τελειώσει γύρω στο μεσημέρι όπου θα έχουμε και περισσότερα στοιχεία όσον αφορά την ανάμειξη του καθηγητή στην υπόθεση.

Το χρονικό της εξαφάνισης
                                              
Η 20χρονη Αγγελική είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Ασή Γωνιά Χανίων στις 18 Φεβρουαρίου του 2010. Η κοπέλα είχε βγει για να αγοράσει φάρμακα και δεν γύρισε ποτέ.

Από εκείνη τη στιγμή οι αρχές του Ρεθύμνου ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τα ίχνη της κοπέλας.  Η αστυνομία συνέδεσε τα στοιχεία, όταν ένας συγγενής του καθηγητή είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο του είπε ότι "αν δεν τηλεφωνήσει η Αγγελική Σταυρουλάκη στους οικείους της, ο 50χρονος δεν θα επιστρέψει στην οικογένειά του"
 
Από εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί αρχίζουν να καλούν εκ νέου όλους τους συγγενείς της φοιτήτριας για να καταθέσουν για την υπόθεση και εκεί βρίσκουν το δεύτερο στοιχείο που συνδέει τα δυο περιστατικά και δεν είναι άλλο από την εξαφάνιση και του αδελφού της.
 
Συγκεκριμένα, όταν η αστυνομία κάλεσε για κατάθεση τους συγγενείς της κοπέλας, ανακάλυψαν πως ο αδελφός της δεν έχει δώσει εδώ και κάποιο διάστημα σημεία ζωής.
 
Παρόλα αυτά, οι αρχές φοβούνται μήπως στην προσπάθεια τους να βρουν την κοπέλα, κάποια μέλη της οικογένειάς της, μπλέχθηκαν στην απαγωγή του καθηγητή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής και η φοιτήτρια φαίνεται πως περνούσαν ώρες ατέλειωτες μαζί, συζητώντας για κοινά τους ενδιαφέροντα

Το TLIFE επικοινώνησε με έναν από τους αδελφούς της κοπέλας, ο οποίος μίλησε για τον καθηγητή του πανεπιστημίου. "Ο καθηγητής ερχόταν στην ταβέρνα που έχει ο μεγαλύτερος αδελφός μου στο χωριό και εκεί γνωρίστηκαν με την Αγγελική", λέει ο αδελφός της και προσθέτει: "Η αδελφή μου είχε αγάπη στα αγγλικά και είχε καλές σχέσεις με τον καθηγητή".
 
Ωστόσο, για την εξαφάνιση του αδελφού του, ο ίδιος αναφέρει πως δεν γνωρίζει κάτι. "Εγώ βρίσκομαι στο Αγρίνιο για τις προπονήσεις της ομάδας μου και έχω φύγει από την Κρήτη εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω αν κάποιος από τα αδέλφια μου δεν έχει εμφανιστεί στην αστυνομία", υπογραμμίζει.
 

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10