Η απάντηση της Ε. Φωτοπούλου στα πυρά Μελέτη- Μενεγάκη!

Η Ελένη Φωτοπούλου μέσα από την εκπομπή ”Πολύ μπλα μπλα” έδωσε την δική της απάντηση στα πυρά που εξαπέλυσανεναντίον της σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη και η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τα χθεσινά της σχόλια για την τηλε-συνάντηση τους.

”Εμένα η συγκεκριμένη συνέντευξη μου άφησε μια άλλη γεύση, δηλαδή περισσότερο με απογοήτευσε η Ελεονώρα. Επειδή έχω συνηθίσει την Ελεονώρα να είναι πάρα πολύ αιχμηρή και να λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια και αυτές τις συνεντεύξεις, στις οποίες αναφέρθηκαν τις έχω διαβάσει με πάρα πολύ ενδιαφέρον, περίμενα να δω μια δυναμική Ελεονώρα η οποία θα σταθεί απέναντι στην Ελένη και θα της όλα όσα έχουμε ακούσει μέσα από τις συνεντεύξεις. Δεν τα άκουσα ποτέ, ίσα ίσα πήρε πίσω κάποια από τα λόγια τα οποία είπε. Πραγματικά έχασα όλη την επιθυμία να δω την συνέντευξη, από τη στιγμή που άκουσα ”Δεν είπα ποτέ για βασσίλισες”. σχολίασε χθες η Ελένη Φωτοπούλου στην εκπομπή ”Πολύ μπλα μπλα”

”Είναι αλήθεια ότι γνωριζόμαστε προσωπικά με την Ελεονώρα. Είναι αλήθεια ότι την εκτιμώ και το είπα και χθες αυτό, την ώρα που έκανα την κριτική μου. Αυτό που μου έλειψε ήταν να δω το άλλο πρόσωπο της Ελεονώρας που έχω συνηθίσει και αυτό είπα μόνο. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι δέκα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να μου υπαγορεύσει κανένας τι πρέπει να πω και να μου το πει στο αυτί μου. Αυτό νομίζω ήταν άκομψο και άτοπο από πλευράς της Ελεονώρας. Η οποία κάνει αυτή τη δουλειά και ξέρει ότι τα ακουστικά είναι χρήσιμα για άλλους λόγους και όχι για να μας υπαγορεύουνε οι άνθρωποι του κοντρόλ τι ακριβώς πρέπει να πούμε” υπογραμμίζει.

Και συνεχίζει: ”Σε ότι έχει να κάνει με την κολοτούμπα, η κολοτούμπα Ελεονώρα έχει διαβαθμίσεις μπορεί να πας από το λευκό στο μαύρο και μπορεί να πας από το μπλε στο κόκκινο. Εγώ δεν είπα ότι πήγες από το μαύρο στο λευκό, ούτε το αντίθετο. Εγώ είπα ότι περίμενα από εσένα κάποια πράγματα που είχες πει στο παρελθόν να τα πεις και στον καναπέ όταν έκατσες απέναντι από την Ελένη. Δεν έχω λόγο να πάρω πίσω τα όσα είπα. Της ζητώ συγνώμη αν παρεξηγήθηκε αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι έχω να διορθώσω ή να αλλάξω κάτι από αυτά που είπα”.

”Σε ότι έχει να κάνει με την Ελένη και εκεί στεναχωριέμαι πιο πολύ ακόμα αυτή την οργή είναι που δεν καταλαβαίνω καθόλου. Γιατί όπως είδατε όλοι σας και όσοι θα θυμάστε όσοι είδατε χθες την εκπομπή δεν αναφέρθηκα στην Ελένη ούτε ένα δευτερόλεπτο. Δεν είπα το όνομα της, δεν είπα για το τι είπε στη συνέντευξη αυτή η Ελένη, δεν είπα τίποτα απολύτως που να έχει να κάνει με την Ελένη”.

‘Δεν ξέρω αν πρέπει να ευχαριστήσω τις δύο κυρίες οι οποίες πραγματικά μου προσέφεραν δουλειά στο παρελθόν. Η Ελεονώρα το έκανε και σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου και της καριέρας μου, της πορείας μου στην τηλεόραση. Η Ελένη και μου την προσέφερε και την πήρα τη δουλειά αυτή και με ακριβοπλήρωσε όπως είπε. Είναι γνωστή η μεγαλοψυχία και των δύο, απο κει και πέρα όμως ξέρω πολύ καλά και εγώ και το ξέρεις και εσύ Ελένη ότι πέρασα δύο χρόνια πολύ δύσκολα από τη στιγμή που έφυγα, πάρα πολύ δύσκολα, εγώ και εσύ το ξέρουμε μόνο”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More