Μαρτάκης-Φουρέιρα: “Θα μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι”

Οι δυο καλλιτέχνες της ποπ σκηνής, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησαν για την συνεργασία τους, τον έρωτα, την καριέρα, για τη συνεργασία τους, αλλά και για τα όνειρά τους.

Ο Κώστας Μαρτάκης και η Ελένη Φουρέιρα, συμφώνησαν ότι θα μπορούσαν να ήταν ερωτευμένοι. Η Ελένη δήλωσε πως ο Κώστας είναι ο πιο ωραίος άντρας που έχει δει, ενώ παράλληλα ο Κώστας Μαρτάκης είπε χαρακτηριστικά: “Μόνο να την ερωτευτείς μπορείς την Ελένη; Θα μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι”! Όμως προς απογοήτευση των θαυμαστών τους, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Όσο για το αν αναζητούν τον έρωτα αυτή την περίοδο, οι δυο καλλιτέχνες συμφώνησαν γι ακόμη μια φορά! Η Ελένη θεωρεί πως στη ζωή ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται όλα όσα τον κάνουν ευτυχισμένο. Φίλοι, μουσική, έρωτας, είναι μερικά από αυτά. “Αυτή τη στιγμή δίνω προτεραιότητα στον στόχο μου, στη δουλειά μου, όμως όλα συμπληρώνουν έναν ευτυχισμένο άνθρωπο”, ανέφερε. Ο Κώστας από την άλλη υποστήριξε πως αυτή την περίοδο αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι να “χτίσει την πορεία του”, στο χώρο. “Τον έρωτα δεν τον επιδιώκω, αλλά θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο”, εξομολογήθηκε.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί

Read More

And More