Τα κοριτσάκια που δέχτηκαν επίθεση από αλεπού, ένα μήνα μετά!

Την αλεπού που έσπειρε τον πανικό σε μια οικογένεια του Ανατολικού Λονδίνου πριν από ένα μήνα υπερασπίζεται μια ομάδα ζωόφιλων, οι οποίοι έκαναν ολόκληρη εκστρατεία κατά των θυμάτων του ζώου.

Πρόκειται για την επίθεση που είχαν δεχθεί τα δίδυμα κοριτσάκια της οικογένειας Koupparis από μια αλεπού, η οποία είχε τρυπώσει στο σπίτι από μια ανοιχτή πόρτα. Τα δυο κοριτσάκια είχαν τραυματιστεί και είχαν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ένα μήνα μετά, μια ομάδα ζωόφιλων διοργανώνει ολόκληρη εκστρατεία μίσους κατά της οικογένειας που είχε δεχθεί την επίθεση και κατά των μέτρων που είχαν πάρει οι Αρχές για να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία μετά την επίθεση του ζώου, είχαν στηθεί παγίδες στην περιοχή, η οποία είναι γεμάτη από παιδιά.

Οι ζωόφιλοι φαίνεται πως εξαγριώθηκαν από τα μέτρα και ξεκίνησαν μια άδικη “επίθεση” κατά της οικογένειας. Κάποιοι υποστήριξαν πως οι Koupparis είπαν ψέματα για την επίθεση της αλεπούς και ότι στα παιδιά ίσως να επιτέθηκε ο σκύλος του σπιτιού. Κάτι που δεν ισχύει καθώς οι ιδιοκτήτες δεν έχουν σκύλο.

Παράλληλα, κάποιοι άλλοι τους κατηγόρησαν ότι προσπαθούν μέσα από αυτήν την ιστορία να νομιμοποιήσουν το κυνήγι αλεπούδων, ενώ, υπήρχαν και bloggers που έκαναν λόγω για κακοποίηση των παιδιών από τους γονείς. Όλα αυτά τα σενάρια έχεουν φέρει σε δύσκολη θέση τους γονείς των δυο κοριτσιών, οι οποίοι παραλίγο να χάσουν τα παιδιά τους εξαιτίας της επίθεσης.

Η Isabella και η Lola μετά την επίθεση της αλεπούς!

Read More

And More