Lady Gaga: “H Paris δεν είναι καλλιτέχνης!”

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκινά στο χώρο της ξένης showbiz με πρωταγωνίστριες την Lady Gaga και την Paris Hilton. Οι δυο κοπέλες, αν και γνωρίζονται από το σχολείο, δεν φαίνεται να έχουν κοινά σημεία επαφής.

Η γνωστή τραγουδίστρια Lady Gaga που εντυπωσιάζει συνήθως με το εκκεντρικό look της και η διάσημη κληρονόμος Paris Hilton, παρόλο που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο στη Νέα Υόρκη, φαίνεται πως δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά και αυτό γιατί η πρώτη δεν θέλει να είναι φίλες. Μάλιστα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Lady Gaga δεν ασχολείται καν με την Paris Hilton, την οποία σε καμια περίπτωση δεν θεωρεί καλλιτέχνη.

Η ίδια ξεκαθαρίζει πως η Paris Hilton και η αδελφή της ανήκουν σε ένα διαφορετικό κοινωνικό κύκλο. Σε συνέντευξή της, μάλιστα, στο “Q magazine” η Lady Gaga αναφέρει το εξής: “Δεν βλέπω την Paris ως καλλιτέχνη. Οι άνθρωποι που θεωρούν ότι τα κορίτσια που έχουν φοιτήσει στο δικό μας σχολείο είναι σαν την Paris και την Nicky κάνουν λάθος. Η αλήθεια είναι πως εγώ ήμουν σε ένα σχολείο με έντονα θρησκευτικά στοιχεία”.

“Εγώ ήμουν στο τμήμα μουσικής και θεάτρου και δεν είχα ασχοληθεί με όλες τις διάσημες ξανθές κοπέλες. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ έγινα ξανθιά στα 20 χρόνια μου”, καταλήγει η Lady Gaga!

Read More

And More