Μ.Παράβαλου-Β.Τρίκαρδος: Λαμπερός γάμος!

Κεκλεισμένων των θυρών αναμένεται να γίνει αύριο ο γάμος της Μαριάντζελας Παράβαλου και του εκλεκτού της καρδιάς της Βασίλη Τρίκαρδου, αφού στην τελετή θα είναι καλεσμένοι εφοπλιστές, επιχειρηματίες, αλλά και γαλαζοαίματοι.

Το λαμπερό ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στις 7:30 το απόγευμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, μετά το γάμο θα ακολουθήσει glamourous δεξίωση στην έπαυλη “Αριάδνη” της οικογένειας της νύφης στην Εκάλη.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι δυο καλοί φίλοι τους, ενώ παρανυφάκια θα είναι ο γιος του ζεύγους Άλκιστης Πρίνου-Ζήση Μπουκουβάλα, Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος και η Ρουλίτσα Αμοργιανού. Το νυφικό της Μαριάντζελας θα είναι της σχεδιάστριας μόδας Λουκίας και θα κινείται σε ρομαντικό στυλ. Όσο για τον Βασίλη το κουστούμι του γάμου του θα είναι χειροποίητο. Παράλληλα, τον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσεις θα επιμεληθεί η Βάλια Πετρίδη

Όσον αφορά τους καλεσμένους, αναφέρεται πως στην τελετή θα βρεθούν μόνο ογδόντα άτομα, ενώ στη δεξίωση θα έχουν 750 προσκεκλημένους. Επίτιμοι καλεσμένοι της δεξίωσης θα είναι ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Γιουγκοσλαβίας.

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως για το μυστήριο θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι έχει καλέσει φωτογράφο από το εξωτερικό για να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες στον Τύπο.

Η πανέμορφη κόρη του γοητευτικού επιχειρηματία και ο γοητευτικός γιος της εφοπλιστικής οικογένειας έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του το Σεπτέμβριο του 2009, μετά από τον αραββώνα τους που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο Βασίλης Τρίκαρδος με την αγαπημένη του Μαριάντζελα Παράβαλου!

Read More

And More