Τι έκαναν Ζ. Δούκα και Β. Παπακωνσταντίνου στο Γκάζι;

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησαν οι “Άγριες Νύχτες” σε γνωστό club στο Γκάζι προσελκύοντας πολλούς από τους Έλληνες διάσημους, που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν το μουσικό συγκρότημα “15 50”.

Οι “15 50”, που συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο, ξεσήκωσαν το κατάμεστο club και τους απογείωσαν όλους με το υπέροχο live τους. Ανάμεσα στους θαυμαστές και πολλοί επώνυμοι όπως η Ζέτα Δούκα, η Χριστίνα Αλεξανιάν , η Αλίνα Κοτσοβούλου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβηκε κάποια στιγμή στη σκηνή για να τραγουδήσει και απαθεώθηκε από το κοινό.
Η βραδιά πήρε τις καλύτερες κριτικές κι αυτό γιατί τα Live των “15 50”, εδώ και χρόνια, στέφονται με απόλυτη επιτυχία, κυρίως λόγω της εκρηκτικής τους σκηνικής παρουσίας, τον δυναμικό ηλεκτρικό τους ήχο, αλλά και των πρωτοποριακών επιλογών τους όσον αφορά στα τραγούδια και την παρουσίαση τους. Πάντα έχουν κάτι ιδιαίτερο να δείξουν και ένα μοναδικό τρόπο να απογειώνουν το κοινό που μένει πιστό και τους ακολουθεί παντού.
Οι “15 50” έχοντας στο ενεργητικό τους αμέτρητα live σε μικρούς και μεγάλους χώρους με σπουδαίες συνεργασίες (Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Ζιώγαλα , Έλενα Παπαρίζου, Αντώνη Ρέμο κ.α) έχουν στήσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που και αυτή την φορά θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δες φωτογραφίες από το event:


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με την Χριστίνα Αλεξανιάν , η Αλίνα Κοτσοβούλου!


Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα βρέθηκε στο event στο Γκάζι!


Από τις “Άγριες Νύχτες” στο club “Socialista”!

Read More

And More