Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.11.2010 | 15:42

Αντισυλληπτικό... τζελ!

Αντισυλληπτικό... τζελ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αν σε έχουν κουράσει τα αντισυλληπτικά χάπια τότε ίσως να υπάρχει μία καλύτερη λύση για σένα. Και το όνομα αυτής... Jel Nestorone. Απλώνεις περίπου 3mg του προϊόντος μια φορά τη μέρα στην κοιλιά, τους μηρούς, τα χέρια ή τους ώμους και δρα όπως ακριβώς το αντισυλληπτικό χάπι.

Οι ερευνητές, που αναπτύσσουν το τζελ Nestorone σε συνεργασία με την φαρμακευτική εταιρία Antares Pharma, παρουσίασαν τα πρώτα συμπεράσματα των δοκιμών τους στο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC. Όπως είπαν, αν οι δοκιμές συνεχίσουν να είναι θετικές, ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να βγάλουν το προϊόν στην αγορά.

Στη διάρκεια των επτά μηνών που κράτησαν οι δοκιμές, καμία από τις 18 γυναίκες ηλικίας 20 έως 40 ετών που έβαζε το τζελ, δεν έμεινε έγκυος. Οι αναλύσεις των ορμονών τους έδειξαν ότι το τζελ καταστέλλει την παραγωγή ωαρίων στις ωοθήκες.
 
Θα ακολουθήσουν νέες μελέτες με μεγαλύτερο αριθμό εθελοντριών γυναικών για να επιβεβαιωθούν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Το καλό με αυτό το gel είναι ότι απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν εμφανίζει τις γνωστές παρενέργειες του χαπιού (ακμή, αύξηση του βάρους, κτλ).

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10