Αποκλειστικό: Ο νικητής του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο μιλάει για τη δισκογραφική του δουλειά!

Ο νικητής του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, Νίκος Γεώργας, μιλάει στο TLIFE για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Μες στην βδομάδα θα μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το κομμάτι My Way που θα είναι το promo για το άλμπουμ του.

Το My Way είναι μία μπαλάντα, επανεκτέλεση του κομματιού που πρωτοτραγούδησε ο Frank Sinatra. ”To My Way του Frank Sinatra θα είναι ο προπομπός του άλμπουμ μου. Δεν ξέρω πότε θα βγει. Αυτή τη βδομάδα θα το ηχογραφήσουμε”, λέει ο τραγουδιστής.

Πώς νιώθει που σε λίγο θα έχει στα χέρια του την πρώτη δισκογραφική του δουλειά; ”Νιώθω ότι είναι μια επιβράβευση για εμένα”, δηλώνει ο Νίκος ο οποίος τονίζει πως η ζωή του είναι όπως και πριν με την διαφορά ότι τον αναγνωρίζει ο κόσμος και χαίρεται γι’αυτό.

Στην ερώτησή μας για το αν αισθάνεται πως άργησε να του έρθει η ευκαιρία απαντά: ”Άργησε και δεν άργησε. Είχα προσπαθήσει πάρα πολλές φορές αλλά μόνο μέσα από το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο μπόρεσα να δείξω τις δυνατότητές μου. Από την αρχή είχα ελπίδες ότι θα τα πάω καλά γιατί πιστεύω πολύ στον εαυτό μου αλλά δεν πίιστευα ότι θα κερδίσω. ‘Ηταν πολύ καλή εμπειρία”.

Ο Νίκος μας αποκαλύπτει πως πολύ σύντομα θα υπογράψει συμβόλαιο με την Sony η οποία και θα αποφασίσει για το πού θα εμφανιστεί.

Read More

And More