Αλέξης Γεωργούλης: “Ξαναρχίζω από το μηδέν”

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μηνιαίο περιοδίκο, μιλάει για τη νέα του ζωή στην Αμερική.

Έχει αφήσει πίσω του την Ελλάδα και την εικόνα του καρδιοκατακτητή εδώ και αρκετό καιρό και πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Αμερικής. Ζει σε ένα συγκρότημα κατοικιών στη συνοικία Miracle Mile, μετακινείται με ποδήλατο, ακολουθεί πρόγραμμα υγιείνης διατροφής, διαβάζει πολύ, κάνει βόλτες στην παραλία της Santa Monica!

Ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε σε συνένετυξη στο περιοδικό Men’s Health πως στόχος του δεν είναι πλεόν η εφήμερη δημοσιότητα. “Τα τελευταία 3 χρόνια δεν δουλεύω, είμαι σε διακοπές. Αποφάσισα να γεμίσω μπαταρίες. Το μόνο μου άγχος είναι ότι πρέπει να είμαι φειδωλός στα έξοδά μου, γιατί ως γνωστόν όταν δεν δουλεύεις δεν υπάρχουν έσοδα”, αναφέρει.

Τα μαθήματα υποκριτικής που παρακολουθεί, είναι κάτι νέο για εκείνον και απ’ ότι φαίνεται τον έχουν συνεπάρει. “Ο στόχος είναι να μάθει κανείς να παίζει ασυνείδητα, οι αντιδράσεις σε ό,τι κάνεις να βγαίνουν χωρίς να το σκέφτεσαι, παρά μόνο στο τέλο”, υπογραμμίζει.

Η Νια Βάρνταλος παραμένει μετά την ταινία καλή του φίλη, ενώ συναντά συχνά Έλληνες που ζουν στην Αμερική. Όσο για τις γυναίκες; “Από τη στιγμή που έγινα γνωστός, υπήρχε γενικά μια πιο ανοιχτή, “κατά μέτωπο” ζήτηση. Από κυνηγός, έγινα κυνηγός με το ζόρι”, αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας ότι αυτή την εποχή είναι μόνος από επιλογή.

Read More

And More