Ε. Γερασιμίδου: ”Τι δουλειά κάνει το celebrity”;

Είναι 37 χρόνια ηθοποιός και ο κόσμος την αγαπάει πολύ. Όνειρό της ήταν να γίνει δημοσιογράφος αλλά όταν τη παρότρυνε η μητέρα της να ασχοληθεί με την υποκριτική το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Η Ελένη Γερασιμίδου μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τον γάμο της με τον ηθοποιό Αντώνη Ξένο. Είναι 30 χρόνια μαζί. ”Πλήττουν αυτοί που θέλουν να αποκατασταθούν. Αυτοί που θέλουν να λέγονται Κύριοι και Κυρίες. Εμείς ζούμε σαν φοιτητές. Έχουμε τον δικό μας χώρο μέσα στο σπίτι και το δικό μας χρόνο στη ζωή μας. Διακοπές κάνουμε πάντα μαζί, αλλά έχουμε και τις μοναξιές μας τους καυγάδες μας, για ανούσια βέβαια ζητήματα, όμως γελάμε πάρα πολύ. Βγαίνουμε πολλές φορές και χωριστά”, δηλώνει.

Ποια είναι η άποψή της για την τηλεόραση σήμερα; ”Σχεδόν όλες οι σειρές από την ερχόμενη σεζόν θα κοπούν! Θα μείνουν ελάχιστες. Μου έκαναν και πρόταση να μαγειρέψω σε μια εκπομπή ως celebrity. Εγώ είμαι επαγγελματίας ηθοποιός. Το celebrity δεν ξέρω τι δουλειά κάνει. Γι’αυτό δεν μου αρέσει η τηλεόραση σήμερα. Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα. Μαγειρεύει μια κυρία, για παράδειγμα, δυο τρεις μέρες, γίνεται πτώμα κι ο άλλος βάζει βαθμό, της βάζει και τις φωνές και μετά ο ίδιος άνθρωπος κάνει διαφήμιση για πατατάκια… και με πολτό κιόλας”.

Read More

And More