Γιάννα Αγγελοπούλου: Νέες φωτογραφίες από το κρητικό γλέντι για την βάφτιση της εγγονής της!

Για μία ημέρα η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, άφησε στην άκρη την εικόνα της σοβαρής και αυστηρής επιχειρηματία και έγινε μια παραδοσιακή γιαγιά, που μαζί με την οικογένειά της και έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Θόδωρο Αγγελόπουλο, έγινε η “ψυχή” του γλεντιού για την βάφτιση της εγγονής της, του παιδιού της μοναχοκόρης της Καρολίνας, που όπως σου γράψαμε έγινε την Κυριακή στην Κρήτη.


Με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο -που κρατά την μικρή Ελιάννα – τους γιους τους, την κόρη της Καρολίνα και τον σύζυγό της Βασίλη Αμβροσίου.

Η νεοφώτιστη έλαβε το όνομα Ελιάννα μπροστά σε 77 καλεσμένους, ενώ μετά το Μυστήριο ακολούθησε γλέντι στον Έμπαρο Βιαννού Ηρακλείου. Σύμφωνα με το περιοδικό YOU που φιλοξενεί νέες φωτογραφίες από το κρητικό γλέντι, η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη ανέφερε για την επιλογή του μέρους: “Βρισκόμαστε στην Έμπαρο, το χωριό του πατέρα και των παπούδων μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη που η Καρολίνα ήθελε να γίνει η βάφτιση της κόρης της εδώ”.


Τέσσερις γενιές σε μία φωτογραφία! Η μητέρα της Γιάννας Αγγελοπούλου, Μαρίκα, η ίδια, η κόρη της Καρολίνα και η νεοφώτιστη Ελιάννα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου άφηνε την εγγονή της από την αγγαλιά της μόνο για να χορέψει και όπως προδίδουν οι φωτογραφίες της έχει μεγάλη αδυναμία. Άλλωστε και το όνομα που έλαβε η μικρή είναι μια σύντμησση του ονόματος του παππού της Ηλία, από την πλευρά του πατέρα της Βασίλη Αμβροσίου αλλά και της γιαγιάς Γιάννας.

Κι η γιαγιά Γιάννα Αγγελοπούλου ευχαριστήθηκε το γλέντι για την βάφτισή της μικρής με την ψυχή της. Μάλιστα η ίδια δεν σταματούσε να προτρέπει τους καλεσμένους της να πίνουν και να τρώνε από τον παραδοσιακό μπουφέ, ενώ δεν σταμάτησε να χορεύει, βγάζοντας μάλιστα και τα παπούτσια της κατά την διάρκεια του γλεντιού για να χορέψει πεντοζάλη.

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί.

Read More

And More