Γιάννης Βόγλης: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του Μιράντα! Είναι μαζί εδώ και 55 χρόνια!

Πενήντα πέντε ολόκληρα χρόνια γνωρίζει την σύζυγό του Μιράντα, που κατάγεται από τη Σκωτία, ο Γιάννης Βόγλης. Όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει με τρυφερότητα σε συνεντεύξεις του ο ηθοποιός, το “μυστικό” που έκανε τον γάμο του να διαρκεί μέχρι σήμερα, είναι η υπομονή και η αντοχή της συζύγου του.


Με τον Δημήτρη Πιατά και την Λόλα Νταϊφά.

Ο Γιάννης Βόγλης και η Μιράντα του, είναι πραγματικά ένα από τα πιο διακριτικά αλλά και αγαπημένα επώνυμα ζευγάρια στην Ελλάδα, κι αυτό εκφράζεται όχι μόνο μέσω των συνεντεύξεων του σημαντικού καλλιτέχνη, αλλά και μέσα από το βλέμμα τους όταν ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά ενώ οι δυο τους έχουν γίνει και παππούδες. Ωστόσο έχουν κρατήσει διαχρονικά την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. “Ο ηθοποιός είναι δημόσιο πρόσωπο. Έχεις κάθε δικαίωμα να σχολιάσεις τον δημόσιο βίο του. Αλλά αν ο ηθοποιός δεν διαφυλάγει τη ζωή του, είναι μεγάλη δυστυχία. Φυσικά προσπάθησαν να περάσουν το κατώφλι του σπιτιού μου. Βάζεις μπάρα. Είναι θέμα χαρακτήρα, ωριμότητας”, δήλωνε σχετικά σε παλιότερη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο Γιάννης Βόγλης.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Θέατρο Batminton όπου παρακολούθησε την παράσταση “Το τραγούδι του νεκρού αδερφού”. Εκεί βρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, όπως και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Δημοσθένης Ταμπάκος, με τον οποίο ο Γιάννης Βόλγης συνομίλησε για αρκετή ώρα.

Read More

And More