Γιώργος Κιμούλης: Επίσημη πρεμιέρα με καλούς φίλους και συναδέλφους στο πλευρό του! Φωτογραφίες

Ενώ συνεχίζονται οι διθυραμβικές κριτικές για την εντυπωσιακή παράσταση “Βασιλιάς Ληρ” αλλά και οι αναφορές στην γυμνή εμφάνιση του Γιώργου Κιμούλη στη σκηνή του θεάτρου Πειραιώς 260 που ερμηνεύει τον ομώνυμο σαιξπηρικό ήρωα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η επίσημη πρεμιέρα του σκηνοθετικού πονήματος του Tomaz Pandur.

Φυσικά τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και τους υπόλοιπους αξιόλογους ηθοποιούς και συντελεστές της παράστασης, τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί επώνυμοι Έλληνες. Ανάμεσα τους βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και η Κάτια Δανδουλάκη, η Πέμυ Ζούνη, ο Άλκης Κούρκουλος κ.α.


Χριστίνα Κοντοβά και Αλέξανδρος Μπουρδούμης.


Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Χριστίνα Πολίτη


Βασίλης Κούκουρας και Βάνα Ραμποτά.


Ελένη Ράντου


Άλης Κούρκουλος – Βασίλης Κούκουρας


Νίκος Περάκης


Η χορογράφος και εγγονή της Λίντα Άλμα, Άννα Αθανασιάδη και ο Γιάννης Στάνκογλου.


Ο Θάνος Μικρούτσικος και η Μαρία Παπαγιάννη.


Νατάσσα Εξηνταβελώνη – Λίλα Μπακλέση – Δημήτρης Λιγνάδης

Όσο για τις προκλητικές εμφανίσεις του Γιώργου Κιμούλη αλλά και των νεαρών πρωταγωνιστών της παράστασης Βασιλιάς Λήρ στη σκηνή του θεάτρου, ο ίδιος δήλωσε σε ό,τι αφορά στον δικό του ρόλο στην εκπομπή Mega με Μία: “περίπου τα τρία τέταρτα των σκηνοθετών εμφανίζουν αυτόν τον γέροντα γυμνό πάνω στη σκηνή. Υπάρχει μάλιστα και συγκεκριμένη φράση “δεν τα έχω ανάγκη τα ρούχα” που την έχει γράψει ο ίδιος ο Σαίξπηρ και την λέει ο βασιλιάς, που πετάει κάθε στοιχείο πολιτισμού από πάνω του και επιστρέφει στη φύση”.

Πάντως τα εντυπωσιασμένα βλέματα όσων αργότερα επισκέφθηκαν τον σπουδαίο ηθοποιό στο καμαρίνι του, δείχνουν πως το γυμνό δεν είναι εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις στην παράσταση αλλά οι ερμηνείες του Γιώργου Κιμούλη και των υπόλοιπων ταλαντούχων ηθοποιών της παράστασης (Χάρης Τζωρτζάκης, Αργύρης Πανταζάρας, Προμηθέας Αλιφερόπουλος, Κόρα Καρβούνη, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Γάλλος. Πηνελόπη Τσιλίκα).


Κάτια Δανδουλάκη – Γιώργος Κιμούλης – Άννα Νταλάρα


Με την Χριστίνα Πολίτη και τον Δημήτρη Λιγνάδη


Με τη Ζέτα Μακρυπούλια


Γιώργος Κιμούλης – Πέμυ Ζουνη

Διαβάστε περισσότερα για την ίδια επίσημη πρεμιέρα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Στον “Βασιλιά Ληρ” με την κολλητή της! Φωτογραφίες

Νένα Μεντή: Σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφο της ζωής της! Φωτογραφίες

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Στο θέατρο με την μητέρα του! Φωτό

Read More

And More