O Γιώργος Μιχαλακόπουλος με την σύζυγό του σε σπάνια κοινή εμφάνιση! Είναι μαζί από τα φοιτητικά του χρόνια

Όταν ο ψηλόλιγνος μελαχρινός Γιώργος Μιχαλακόπουλος αποφοιτούσε από την δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν το 1961 στο πλευρό του ήταν περήφανη μια γυναίκα, η Αθηνά. Το ίδιο και λίγα χρόνια αργότερα όταν θα ερμήνευε τον ρόλο που μέχρι σήμερα μένει αξέχαστος στο μυαλό του κοινού, εκείνον του “ποιητή Φανφάρα”.

Σε κάθε επιτυχία του στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση -ποιος ξεχνάει το “Εκείνος κι εκείνος”;- αλλά φυσικά και στο θέατρο τον “φυσικό” χώρο του Γιώργου Μιχαλακόπουλου, η Αθηνά ήταν διαρκώς εκεί. Τον παρακολούθησε να γίνεται καθηγητής του Εθνικού Θεάτρου και να διαγράφει εκεί μία σημαντική καριέρα. Μπορεί να αποχώρησε από το Εθνικό Θέατρο αργότερα αλλά η πορεία του στο θεατρικό σανίδι υπήρξε πάντοντε εντυπωσιακή. Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η αφοσίωση του στην Αθηνά του.

Η αγάπη του ηθοποιού και της συζύγου του, με την οποία έχει αποκτήσει και τις κόρες του, μετράει πολλές δεκαετίας και μένει πάντα άσβεστη. Οι δυο τους… “επέστρεψαν” πρόσφατα μαζί στο Εθνικό Θέατρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση “Φιλουμένα” σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή με πρωταγωνιστές τους Άλκη Κούρκουλο και Ελένη Ράντου. Το TLIFE ήταν εκεί και κατέγραψε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε μία απο τις σπάνιες κοινές τους εξόδους.


Με τον πρωταγωνιστή Άλκη Κούρκουλο.

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Σωτήρη Χατζάκη.

Read More

And More