Γιώργος Σαμαράς: Αυτή είναι η πρώτη αγάπη του πρώην συντρόφου της Ελένης Φουρέιρα

Οι περασμένοι μήνες δεν ήταν από τους καλύτερους που έχει ζήσει ο Γιώργος Σαμαράς. Ο χωρισμός του από την σύντροφό του Ελένη Φουρέιρα, ο χαμός του πολυαγαπημένου του παππού αλλά και το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στους ρυθμούς της Γουέστ Μπρόμιτς, σίγουρα δεν αποτελούσαν τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε ο ποδοσφαιριστής να αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία και χαμόγελο.


Με τον μικρό Τζέι στα βραβεία του ΠΣΑΤ, λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού του με την Ελένη Φουρέιρα και την απώλεια του παππού του.

Ωστόσο οι μέρες που χαρακτηρίζονταν δύσκολες για τον διεθνή άσο του ποδοσφαίρου είναι πια οριστικά πίσω. Ο ίδιος ετοιμάζεται για την νέα του μεταγραφή – το πιθανότερο σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας- ενώ περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους του στην Ελλάδα.

Ο ίδιος πρόσφατα μπήκε στον κόσμο των social media και σήμερα χρησιμοποίησε το Instagram για να μας συστήσει την πρώτη του… αγάπη!


“Η πρώτη μου φανέλα! Πρώτη αγάπη, πρώτη στολή, πρώτη ομάδα! Νέος μήνας, νέα αρχή με δύναμη!” έγραψε ο Γιώργος Σαμαράς ποζάροντας με τη φανέλα του Ο.Φ.Η. Ο ποδοσφαιριστής που κατάγεται από το Ηράκλειο, αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής της κρητικής ομάδας, όπου άλλωστε αγωνιζόταν και ο πατέρας του Γιάννης.

Read More

And More