Γιώργος Σαμπάνης: Πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του συνεργάτιδας, Ελεάνας Βραχάλη

Η Ελεάνα Βραχάλη έχει υπογράψει στιχουργικά μερικές από τις πιο σημαντικές επιτυχίες του, όπως το τραγούδι “Είμαι μυστήριο τρένο” ή “Ό,τι και να είμαι”. Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει συνεργαστεί μαζί της τόσο σε τραγούδια που ερμηνεύει ο ίδιος όσο και σε συνθέσεις που έχει δημιουργήσει για φωνές άλλων τραγουδιστών. Αυτή η συνεργασία τους με τα χρόνια έχει μετατραπεί σε μια ζεστή φιλία μια ανθρώπινη σχέση πολύ σημαντική και για τους δύο.

Γι’ αυτό και ο Γιώργος Σαμπάνης δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση της συνεργάτιδάς του να καλύψει μουσικά μαζί με την Ηρώ, την βραδιά της παρουσίασης του βιβλίου της στιχουργού με τίτλο “Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας”. Ο Γιώργος Σαμπάνης τραγούδησε με την Ηρώ να τον συνοδεύει στο πιάνο και φυσικά φωτογραφήθηκε με την συγγραφέα του βιβλίου και ανθρώπους της τέχνης που βρέθηκαν σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο Σύνταγμα για την εκδήλωση.


Ελεάνα Βραχάλη – Γιώργος Σαμπάνης


Μαζί με την Ηρώ.


Με τον Μάνο Ελευθερίου


Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του βιβλίου. Για το βιβλίο “Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας”, που μιλάει για την πιο ισχυρή φυλακή όλων, το ίδιο το μυαλό μας, μίλησαν η Φωτεινή Τσαλίκογλου, ο Στέλιος Κυμπαρόπουλος και η Ελένη Καρτάκη, ενώ αποσπάσματα διάβασε η Καιτή Κωνσταντίνου.


Read More

And More